Äntligen på plats på Gamex 2012

Blogg - Gustav Granlund - tors 1 november 2012, kl 12.31

Nu har vi anlänt till Kistamässan för Gamex 2012! Jag, Berg och vår kameraoperatör Linnea har armbågat oss in i pressrummet och förberedelserna har gått bra inför vårt första möte med EA och snack om nya Sim City som släpps tidigt nästa år. Om Dr. Wright från Super Nintendo-spelet gör en återkomst är såklart den viktigaste frågan, men vi ska förhoppningsvis få lite annan matnyttig information om spelet. Under tiden som Berg styr upp den biten är det tänkt att jag ska traska omkring och skanna av området med mina korpögon och se om den här mässan är något att ha. Hittills lovar allt gott.

Vad gäller antalet besökare så var det en ganska lång kö utanför så brist på trevligt folk att snacka med kommer det inte att råda någon brist på. Om det är något speciellt spel ni vill att vi ska kika lite närmare på, eller om det finns några frågor som kan vara bra att ställa representanter på plats är det bara att hojta till. Om ni ser en skäggig typ med en vacker Skillpoint-tröja så kom jättegärna och säg hej. Jag bits inte särskilt hårt.

Ni no Kuni blir nog det spelet jag kommer lägga ner mest tid på i år. 01/21/2013 - 11:11
Tobias Jensens bild

Gör inte bort dig nu! All vår heder står på spel. ;)

Gustav Granlunds bild

Tobias Jensen skrev:
Gör inte bort dig nu! All vår heder står på spel.

Bara jag öppnar min trut finns alltid den risken, men jag ska hålla mig i skinnet.

Linnea Hummels bild

Nintendo-SM vill jag gärna se mer från.

Starfighter Johanssons bild

Gustav Granlund skrev:
jag ska hålla mig i skinnet

:(

Noxs bild

Jag och min bror kommer att vara där så vi kommer att heja på er ! :D

Gustav Granlunds bild

Nox skrev:
Jag och min bror kommer att vara där så vi kommer att heja på er !

Härligt! Vi driver omkring med en massa utrustning och borde vara ganska svåra att missa. Hoppas att vi ses! :)

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.