Project Phatty No Mo: Snabbuppdatering

Blogg - Gustav Granlund - mån 25 juni 2012, kl 08.58

Nu när man ska simma iväg till första dagen på jobbet kan det vara läge att ge en liten lägesrapport om Pharry No Mo som både jag och Berg kommit igång med. Även om han ger uppdateringar med sin fina jäkla dyrkamera, så ska även jag ge lite visuell stimulans i form av mitt senaste betyg från min virtuella tränare i Wii Fit. Hon verkar nöjd med mig, eller så raggar hon på mig.

Oavsett så kommer det att dyk upp fler saker här på sidan när jag lyckats styra upp videon med mitt första möte med Wii Fit. Det behöver en hel del klippning för att man ska orka med. Tills vidare kan jag ge ett tips om att linsgryta med champinjoner och lök just nu fungerar tillbehör till den smaklösa jäkla bulgur som ersätter de enorma mängder pasta jag åt tidigare. Jag har även övergivit sockret i kaffet. Många bäckar små, och allt sånt.

Lev och må!

Ni no Kuni blir nog det spelet jag kommer lägga ner mest tid på i år. 01/21/2013 - 11:11
Andreas Bergs bild

"dyrkameran" som jag använde i senaste uppdateringen var min iPhone :p

Gillar dock verkligen din inspiration när det kommer till att laga nyttig mat, fortsätt så! Fast inte för mycket såklart ;)

Linnea Hummels bild

En buljongtärning i bulguren gör underverk. Se till att den blandas väl bara, annars blir det förjävligt. :D

Här är en fullkornsbulgursallad vi gjorde idag. Med spenat, salladslök, dill, gräslök, citron, avokado, morot, soyghurt. Och fejkräkor! Också väldigt gott och du slipper bulgursmaken alls.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.