Project Phatty No Mo: Uppdatering och planen framöver

Blogg - Gustav Granlund - mån 16 juli 2012, kl 18.16

Nu när Berg släppte en glädjande uppdatering om sina framgångar kanske det är dags för mig att göra något liknande. Även om mina framgångar inte är lika stora så visar Wii Fit att jag tappat runt 2 kg på en vecka, vilket är ganska bra. Antar jag. Oavsett så kommer min plan framöver att innefatta att jag springer hem från jobbet varje dag (ungefär 20 minuter), samt tränar ungefär 10-12 minuter Wii Fit när jag landat med mina två svettiga fötter i lägenheter. Förhoppningsvis funkar det.

Jag kommer såklart att fortsätta äta nyttigare och i mindre mängder. Jag har till och med lyckats uppskatta bulgur, något jag aldrig trodde att jag skulle göra. Tills nästa gång...

Lev och må, och hälsa familjen!

Ni no Kuni blir nog det spelet jag kommer lägga ner mest tid på i år. 01/21/2013 - 11:11

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.