Serena

Blogg - Starfighter Johansson - mån 26 januari 2015, kl 17.15

Det finns jättemånga (gratis) spel på indiedb som är allt mellan ganska okej, skitdåliga och helt fantastiska. Jag tänkte försöka vaska fram lite guldkorn (och även allmänt halvintressant) och tipsa om dessa.

Titel: Serena
Storlek: ~316 MB
Plattformar: Windows, Mac, Linux
Utvecklare: Senscape

:beer: LADDA NER :beer:


Klicka för full upplösning

Var har min älskade Serena tagit vägen? Minns jag verkligen hur gott hon doftade och hur behaglig hennes röst var? Hur länge sedan var det vi sågs nu? Kommer hon komma tillbaka till vår gemensamma stuga? Vår hemliga plats, dit vi flydde från världen för att bara vara med varandra... Serena. Varför reste hon iväg?


Klicka för full upplösning

Serena är ett peka-och-klicka-spel med ingen som helst pussellösning men i stället tung betoning på berättandet. Under den knappa timmen det tar att spela igenom Serena vankar jag av och an i en gammal stuga där jag och Serena spenderade vår sista tid tillsammans - och minns vårat förhållande. Jag minns varför jag en gång blev förälskad i henne, jag minns alla små detaljer och små egenheter hon hade för sig. Jag minns också hur de ibland kunde kännas lite... kvävande. Allting var nog egentligen inte så fantastiskt som jag vill minnas. Jag tror nog nästan att det var tvärtom ibland.


Klicka för full upplösning

Jag var fullständigt uppslukad från början till slut och om du har den minsta fascination för drömska, mystiska och mörka berättelser så gissar jag att det här är något att prova.

Tidigare delar i bloggserien:
Nej, det här är första!

Fruktstund! 01/02/2014 - 16:00

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.