Crysis 2 - Demo ute den 1 mars!

Nyhet - PC - ons 16 februari 2011, kl 20.57

För två dagar sedan kom där en ny trailer från Cryteks kommande FPS-uppföljare och idag möts vi av beskedet att ett demo är stundande om ungefär två veckor. Den 1 mars för att vara exakt. Demot visar upp flerspelarläget i Crysis 2 genom två banor och två olika spellägen. Med denna fantastiska nyhet för oss FPS-tokar följde nedanstående PM.

Nu kan alla PC-spelare få en försmak av Crysis 2:s multiplayer-läge. Demoversionen kan laddas ner via http://crysis.ea.com, eller via andra partner-siter från och med den 1 mars. Demoversionen inkluderar två fantastiska kartor, två adrenalinladdade spellägen, och timmar av benhård multiplayer-action, där spelarna använder nanodräktens krafter för att bli snabba, starka och osynliga – det ultimata vapnet.

Spelarna krigar i matcher (6 mot 6), där striderna rasar över ett krigshärjat Manhattan på två olika kartor: “Skyline” utspelas både i skyskraporna och på taken, och “Pier 17”, är en öppen värld med begränsade möjligheter till skydd. Demoversionen erbjuder även två spellägen: I “Team Instant Action” tävlar två lag mot varandra där det gäller att döda så många fiender som möjligt för att stiga i graderna. I “Crash Site” strider spelarna om kontrollen över utomjordingarnas ”Drop Pods”, och samlar poäng genom att försvara poddarna och hålla fienden på avstånd.

Crysis 2 är utvecklat av Crytek UK som är specialiserade på multiplayer, och det färdiga spelet erbjuder inte mindre än sex spellägen och 12 kartor baserade på kända platser i New York. Genom att spela igenom hela kampanjen kan spelarna tjäna upp till 50 ”multiplayer ranks” och en rad olika uppgraderingar för vapen och nanodräkt. Förbeställ Crysis 2 redan idag och bli automatiskt uppgraderad till Crysis 2 Limited Edition (erbjudandet gäller så länge lagret räcker). Specialversionen inkluderar fyra upplåsbara föremål som är ett måste för den ultimata multiplayer-upplevelsen:

• Bonus XP – Ger spelarna en direkt fördel i multiplayer-striderna genom att de startar med tillräckligt många XP:s för att få tidigare access till alla tillgängliga class load-outs.

• SCAR Hologram Decoy - Detta vapentillbehör förvirrar fienden genom att projicera en rölig holografisk spegelbild av spelarens karaktär.

• SCAR Weapon Skin – Det här digitala kamouflaget ger spelarna chansen att sätta sin personliga prägel på ett av spelets mer populära attackvapen.

• Platinum Dog Tag – Denna Dog Tag skiljer ut spelaren från andra spelare, och är en av totalt 250 som går att samla på i Crysis 2 multiplayer.

Spelet har hyllats av media världen över och har utnämnts till ett av 2011 års mest efterlängtade spel av bland andra CNN, GameSpot, Game Informer, PlayStation: The Official Magazine, PC Gamer och IGN. Crysis 2 börjar säljas i Sverige den 24 mars till Xbox 360, PlayStation 3, och PC. PC-versionen av Crysis 2 multiplayer stöder dedikerade servers, ett måste för alla PC-spelare. För en lista över alla samarbetspartners se: http://www.mycrysis.com.

Varför har jag inte spelat Endless Legend tidigare?! 06/06/2015 - 00:46

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.