Disney skapar sitt egna Skylanders

Nyhet - Multi - tis 15 januari 2013, kl 22.45

Disney har precis avtäck sitt nya projekt tillsammans med Avalanche Softwares. En egen version av Skylanders, som kommer gå under namnet Disney Infinity. Precis som spelet de lånar (snor?) idén från använder man sig av en specialplatta där man ställer små söta disneyfigurer som sedan materialiseras i spelet och skutta runt i olika världar.

Spelet kommer att släppas på alla tänkbara konsoler och kommer släppas i sommar i samband med premiären av nästa Monster Inc. film. Startpaketet kommer innehålla själva spelet, plattan och tre figurer. Figurerna kommer vara knutna till sina egna världar, men det kommer även finnas ett Toy Box-läge där alla figurerna kan springa runt som en enda stor lycklig familj.

Ja just ja, det finns en trailer också som visar mer av själva konceptet.

Vem har den fetaste nördgrottan? JAG! 10/16/2014 - 19:46
VodkaCitrons bild

Yaaay? Jag har tänkt att köpa blurays i framtiden med alla Disneyfilmer man växte upp med, så man har dom på något sätt. Kan ju vara häftigt att ha en liten figur per film också som memorabilia och som bär på någon som helst funktion ;)

Lars Jensens bild

Skylanders är briljant, nej mer än briljant! Som förälder känns det värt att spendera 100-150 spänn för att sonen/dottern ska kunna låsa upp ytterligare en bana. Att det är så enkelt att hoppa in och ur med en extra gubbe är också suveränt gjort. Aksel spelar, hans kompis kommer med en egen gubbe som han sedan bara placerar på portalen och vips är han med i spelet. Suveränt på alla sätt och vis! Rent spelmässigt är det också bra, med både action och pussel. Jag är helt enkelt mycket överraskad och imponerad av Skylanders!

Tobias Jensens bild

Skylanders har väl dessutom blivit värsta samlarprylen? Känns som att det kan bli än värre (roligare?) när det handlar om välkända disneyfigurer.

VodkaCitrons bild


Release Date: 28 June 2013
Just nu ser det ut att bli ännu dyrare än Skylanders.
En figur = 140kr
Trepack = 330
Spelet = 660

Enligt Zavvi och valutakursen. Lär vara en jämnare siffra, men nära impå.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.