Good Old Games nedläggning var bara ett PR-stunt!

Nyhet - Multi - tors 23 september 2010, kl 08.27

För ett par dagar sen skrev vi om nedladdningstjänsten Good Old Games och sajtens tragiska öde. Men nu visar det sig att det hela var ett PR-trick för att avtäcka en ny och uppdaterad hemsida.

Den här texten samt en nedräkning pryder numera sajten.

GOG.com skrev:
First of all we would like to apologize everyone who felt deceived or harmed in any way by us closing down GOG.com without any warning and without giving access to your games. We apologize for that from the bottom of our hearts!

Now it's time we put an end to all the speculations once and for all. It’s true that we decided that we couldn't keep GOG.com the way it was… so we won’t. As you probably know by now, GOG.com is entering its new era with an end of the two-years beta stage and we're launching a brand new GOG.com with new, huge releases.

Utöver detta så har det också postats ett gäng filmer som går igenom de nya funktioner som den nya sidan kommer att innehålla. Om drygt fem timmar slår nya GOG.com upp portarna.

Switch-peppen är hög! 10/25/2016 - 14:59
Andreas Ljungströms bild
Andreas Bergs bild

Jag citerar mig själv från kommentarerna på Layers.se:

Andreas Berg skrev:
Känns väldigt illa ur ett PR-perspektiv i mitt tycke. Problemet för mig är primärt att hela saken med att köpa spel online känns ganska otryggt som det är, risken att tjänsterna försvinner och att ens spel inte kommer finnas tillgängliga igen är överhängande. I och med att GoG är DRM-fritt kändes det lite bättre, men jag som är för lat för att säkerhetskopiera och ha dubbla kopior fick direkt en sådan där obehagskänsla över att aldrig kunna se sina spel igen.

Det kanske är en fas som går över, men att skämta om att en sådan här tjänst läggs ner när det är precis därför vissa inte vågar använda dem känns oerhört korkat i mitt tycke. I slutändan ändå en god nyhet att de inte försvinner dock såklart, hur ska jag annars kunna försöka pracka på folk att köpa Outcast egentligen? ^^

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.