Wii

Julkalender 2014 - Lucka 5

Video - Wii - fre 5 december 2014, kl 10.12

Julbestyr är något i alla fall delar av redaktionen älskar att ägna sig åt så det var väl bara en tidsfråga innan dessa bestyr letade sig in i spelandet. Starfighter och Linnea tar sig en närmare titt på det gamla Wii-spelet "We Wish You a Merry Christmas" med djup vördnad och respekt.

Till julkalendern ->

Nintendo rånade, konsoler för 20 miljoner stals

Nyhet - Multi - tors 24 juli 2014, kl 09.55

Bergsala, som är distibutör för Nintendo i Sverige, har haft inbrott. Tjuvarna klippte upp staketet och ytterväggen till lagret och kom över spel och konsoler till ett värde på uppskattningsvis 20 miljoner kronor.

Bergsala säger sig utföra en totalinventering för att se exakt vad som är försvunnet, och samtidigt öka på säkerheten med fler kameror.

Launchtrailer för Barbie Dreamhouse Party

Nyhet - Multi - ons 20 november 2013, kl 11.23

Life in plastic, it's fantastic! Nu kan du äntligen leka med Barbie på diverse Nintendokonsoler. Spela själv eller med upp till fyra kompisar och dansa, sminka och piffa till Barbie med vänner. Visst har du längtat?

Barbie Dreamhouse Party släpps till Wii, Wii U, DS och 3DS.

Skylanders Swap Force

Recension - Multi - tors 24 oktober 2013, kl 08.08

Betyg: 4/5
"Plastgubbar och actionspel i en genial kombination!"

Wii slutar tillverkas

Nyhet - Wii - mån 21 oktober 2013, kl 14.41

En era är över. Nintendo har bestämt sig för att sluta tillverka den framgångsrika konsolen. Allt krut ska läggas på Wii U och därför väljer nu den japanska speljätten att lägga ner produktionen av maskinen.

Ett Nintendo Land på riktigt?

Nyhet - Multi - ons 27 mars 2013, kl 12.20

Den allsmäktige Shigeru Miyamoto har under de senaste veckorna rest runt i amerika för att marknadsföra Nintendo och Wii U specifikt. En av de mer intressanta frågorna han fått kom från ABC News som undrade om det fanns planer på en verklig nöjespark med Nintendo-tema?

Disney Infinity försenas

Nyhet - Multi - tors 14 mars 2013, kl 10.00

Disneys svar på Skylanders skulle ha släppts i juni, men nu väljer företaget att flytta fram releasen till den 20 augusti istället. Skälet uppges vara det troligtvis kommer sälja bättre, då också ligger närmare "julhandeln" som brukar starta i oktober.

Spelet, som kommer bestå utav en miljard (okej lite överdrivet) samlarfigurer, släpps till Playstation 3, Xbox 360, Wii U, Wii och 3DS.

Take-Two tar hand om WWE

Nyhet - Multi - tors 14 februari 2013, kl 11.26

Som de flesta av er vet så har THQ delats upp i mindre beståndsdelar och alla deras licenser har vandrat vidare till nya ägare. En av de licenser som låg i limbo var den för spelen baserade på WWE (World Wrestling Entertainment). En licens som Take-Two kommer sköta utvecklingen av i fortsättningen. Bolaget kommer dessutom anställa de som arbetade med serien på THQ. Slutet gott helt enkelt.

Wii U direct imorgon

Nyhet - Multi - tis 22 januari 2013, kl 16.51

Imorgon kommer Nintendo att hålla i en ny Nintendo Direct som kommer fokusera på Wii U och dess spel. Den kommer sändas samtidigt i hela världen och ledas av Satoru Iwata. Föreställningen kommer att kunna ses på Nintendos egna hemsida och startar klockan 15 svensk tid.

Disney skapar sitt egna Skylanders

Nyhet - Multi - tis 15 januari 2013, kl 22.45

Disney har precis avtäck sitt nya projekt tillsammans med Avalanche Softwares. En egen version av Skylanders, som kommer gå under namnet Disney Infinity. Precis som spelet de lånar (snor?) idén från använder man sig av en specialplatta där man ställer små söta disneyfigurer som sedan materialiseras i spelet och skutta runt i olika världar.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.