Wii U

Super Mario Maker

Recension - Wii U - mån 25 januari 2016, kl 12.14

Betyg: 3/5
"En underbart galen cirkusresa genom Nintendos allra heligaste"

Nu är SplatNet äntligen här!

Nyhet - Wii U - tors 8 oktober 2015, kl 11.33

SplatNet är en gratis webbtjänst som låter Splatoon-spelare ta del av nyheter, kartordningar, statistik, se vad kompisar gör och så vidare. Problemet har varit att denna tjänst inte funnits på engelska. Förrän nu! Nintendo har äntligen översatt tjänsten till engelska och låter alla oss andra logga in för att få pejl på läget.

Här är SplatNet!

Världens svåraste Super Mario Maker-bana

Nyhet - Wii U - tors 24 september 2015, kl 12.46

Glöm Pit of Panga. Världens svåraste Super Mario Maker-bana heter "Will you save your son?" och tvingar spelaren att göra horribla uppoffringar i jakten på sin försvunna son... Hur långt skulle du gå? Much feels very level.

Odödlighetsglitch upptäckt i Super Mario Maker

Nyhet - Wii U - tis 22 september 2015, kl 11.00

Det finns en glitch i Super Mario Maker som gör att Mario blir odödlig. Glitchen framkallas genom att ta skada samtidigt som Mario går in i en dörr (se videon för detaljerad förklaring) och gör alltså att Mario kan gå igenom fiender och andra faror helt oskadd.

Kirby and the Rainbow Paintbrush släpps den 8 maj

Nyhet - Wii U - ons 11 mars 2015, kl 16.53

Kirby: Power Paintbrush var superskoj när det släpptes till Nintendo DS för sådär ett decennium sedan (herregud, har det redan gått så länge?). Nu blir det mer av den varan till Wii U, och det är alltså den 8 maj som gäller. Mer detaljer i pressmeddelandet nedan.

Sonic Boom: Rise of Lyric

Recension - Wii U - ons 17 december 2014, kl 12.40

Betyg: 3/5
"Ny Sonic i svajigt men underhållande äventyr"

Nästa års första Amiibo-figurer

Nyhet - Wii U - tis 11 november 2014, kl 18.27

Amiibo, "Nintendos Skylanders", dyker upp senare nu i november. Men vi har redan fått reda på vilka som ingår i andra vågen, som släpps under januari och februari nästa år. De nya figurerna är - för de som inte känner igen alla på bilden nedan - i ordning: Rosalina, Bowser, Lucario, Toon Link, Sheik, Ike, Shulk, Sonic, Mega Man, King Dedede och Meta Knight.

1211 november, 2014 - 17:27

Liveström med Super Smash Bros.

Nyhet - Wii U - mån 20 oktober 2014, kl 18.25

Tillhör du de där som aldrig kan få nog av Super Smash Bros.? Tur för dig att det släpps två spel i år då! Ännu mer tur för dig är att Nintendo kommer köra en livestream med det smidiga namnet Super Smash Bros. for Wii U: 50 Must-See Things med start midnatt torsdag.

Nintendo presenterar ny konceptbild

Nyhet - Wii U - fre 17 oktober 2014, kl 11.56

Snart kommer det första, hett efterlängtade, DLC-paketet till Mario Kart 8 innehållande tre karaktärer, fyra fordon och åtta banor spridda över två cuper.

Link är en av de nya karaktärerna och Nintendo har släppt en konceptbild där han åker på en fin blå motorcykel.

Visst längtar vi efter att få se hans mössa fladdra i fartvinden?

Link är en ny karaktär till Mario Kart 8.

Sonic Boom

Hands-on - Multi - mån 6 oktober 2014, kl 17.12

Jag tillhör en av dem som sitter på nålar i väntan på november och släppet av den nya installationen i sagan om Sonic the Hedgehog - Sonic Boom (eller Sonic Toon som den heter i Japan och som var det namn det gick under på Tokyo Game Show). Lyckan var således total när möjligheten presenterade sig på TGS att få prova både Wii U-spelet Rise of Lyric och 3DS-spelet Shattered Crystal.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.