DiRT 3

Dirt 3

Recension - Xbox 360 - mån 30 maj 2011, kl 12.32

Betyg: 3/5
"Ett bra rallyspel, som tyvärr tappar fart i karrärläget"

Dirt 3

Hands-on - Multi - fre 6 maj 2011, kl 08.17

Det är tydligt vart fokusen ligger i och med Dirt 3. Senare delar i serien (ungefär sedan den fick undertiteln Dirt faktiskt) experimenterade med många olika bilsportsdiscipliner medan rallyt som legat till grund för serien mer börjat hamna i skymundan. Det är alltså en utveckling som Dirt 3 vill vända på, och den överväldigande majoriteten av spelet går ut på just rallykörning.

DiRT 3

Hands-on - Xbox 360 - tors 3 mars 2011, kl 11.24

Det finns många typer av bilspelsmänniskor. Allt från dem som uppskattar hårda simmar á la GTR till dem som hellre föredrar att ta en sväng med Mario och hans vänner i sina gokarts. Själv kommer jag ur den skolan som Sega fostrade med titlar som Sega Rally och Out Run, så Colin McRae-serien har för egen del alltid haft rätt balans mellan realism och arkadkänsla.

DiRT 3

Förtitt - Multi - ons 16 februari 2011, kl 11.46

Dirt 2 var på många sätt ett fantastiskt bilspel, men dess flashiga energidrycksinramning tilltalade knappast alla. Därför är det skönt att höra att Codemasters uppföljare Dirt 3 – som är det första spelet i serien utan Colin McRae i titeln – kommer att bjuda på mer av allt det goda, men i en avsevärt mer sparsmakad inramning.

Fem leriga skärmdumpar

Nyhet - Multi - fre 20 augusti 2010, kl 14.26

Direkt från händelserika Köln, fem dyngbestänkta men för den delen attraktiva bilder på kommande Dirt 3.

Detaljer kring DiRT 3

Nyhet - Multi - mån 2 augusti 2010, kl 16.00

De första detaljerna kring nyligen utannonserade DiRT 3 har sipprat ut genom tidningen EDGE. Det senaste numret av tidningen förtäljer information som att spelet enligt designern Matt Horsman ska vara ”det största rallyspelet någonsin” där karriärläget har mycket fokus på att tävla som ett team inom sporten.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.