Dragon's Dogma

Dragon's Dogma till Xbox 360 går offline

Nyhet - Xbox 360 - sön 25 mars 2018, kl 21.51

VIKTIGT MEDDELANDE(!) till alla mina Dragon's Dogma-älskande jämlikar därute. Den 31 mars 2018 kommer all onlinefunktionalitet för Dragon's Dogma och Dragon's Dogma: Dark Arisen till Xbox 360 att tas bort permanent. Från april och framåt kommer det alltså enbart vara möjligt att spela spelen offline.

De funktioner som påverkas är möjligheten att låna andra spelares pawns - och även hyra ut sin egen - samt möjligheten att slåss mot onlineversionen av Ur-draken. Möjlighet att slåss mot Ur-draken och hyra AI-pawns finns dock även i offline-läge, även om det givetvis innebär en lite annan upplevelse.

Övriga versioner av spelet (inklusive andra äldre versioner som exempelvis till PS3) kommer att ha kvar onlinefunktionalitet.

Dragon's Dogma-expansionen får datum och trailer

Nyhet - Multi - ons 23 januari 2013, kl 15.26

Dark Arisen, tillägget till Capcoms actionrollspel Dragon's Dogma, har nu fått ett släppdatum här i Europa. Den 26 april släpps det både i fysisk och nedladdningsbar form till Xbox 360 och Playstation 3. Det framgår också att expansionen kommer att vara fristående, och ursprungliga Dragon's Dogma ingår på köpet så har man inte tagit sig an det tidigare har man inga ursäkter nu.

Nytt Dragon's Dogma-material på ingång

Nyhet - Multi - fre 21 september 2012, kl 21.01

Idag avtäcktes det två kommande spellägen för Dragon's Dogma: hard mode och speedrun mode. Närmre förklaring än titlarna behövs nog inte egentligen, men vi har trots detta en film nedanför som berättar lite mer om det hela.

Sagan om Dragon´s Dogma fortsätter

Nyhet - Multi - mån 25 juni 2012, kl 10.21

Capcom meddelar att Dragon´s Dogma har skeppat över en miljon exemplar, vilket glädjer företaget. I Japan har det sålt över 400 000 exemplar och har satt ett nytt rekord för mest sålda spel under en debutvecka, för en ny franchise.

Dragon's Dogma

Recension - Xbox 360 - ons 20 juni 2012, kl 11.13

Betyg: 4/5
"En unik rollspelsupplevelse"

Demo på Dragon's Dogma ute nu

Nyhet - Multi - tis 24 april 2012, kl 16.14

Ett allmänt anrop. Nu finns en demo på Dragon's Dogma att ladda ner på Xbox Live Marketplace för de som är guldmedlemmar. Imorgon finns det även att ladda ner på Sony Entertainment Network. Spelet släpps den 25 maj. Klart slut.

Ny trailer på Dragon's Dogma

Nyhet - Multi - tis 10 april 2012, kl 20.45

En ny trailer har släppts på Capcoms kommande äventyr Dragon's Dogma. Den visar hur striderna kommer se ut. Bland annat får man slåss mot något som ser ut som en varbjörn... eller liknande...

Spelet släpps den 25 maj till Playstation 3 och Xbox 360.

Dragon's Dogma demo

Nyhet - Multi - tis 6 mars 2012, kl 21.48

Att ett spel får ett demo innan det släpps är inte direkt något nytt. Dock tar Capcom till ett knep som även användes till Dead Rising 2. De karaktärer som du spelar under demot kommer du kunna föra över till fullprisspelet.

Dragon's Dogma försenas

Nyhet - Multi - tis 31 januari 2012, kl 22.56

Det japanska öppna-världen-äventyrsspelet Dragon's Dogma kommer att släppas i Europa den 25 maj. Enligt tidigare beräkningar skulle spelet ha släppts under den tidigare delen av 2012. Men nu får vi helt enkelt hålla oss ytterligare ett par månader. Men vi får dock en bonus.

Nya trailers på Dragons Dogma

Nyhet - Multi - ons 8 juni 2011, kl 00.33

Vill ni se fajter med drakar, chimeras och andra mytologiska varelser i öppna världar? Då är de två senaste videoklippen från Dragons Dogma något för er.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.