Enslaved: Oddysey to the West

Senaste Enslaved-filmen från Ninja Theory

Nyhet - Multi - mån 27 september 2010, kl 17.46

Det drar ihop sig inför släpp och Ninja Theory tar därför tillfället i akt att släppa en liten behind the scenes-trailer där man guidar oss igenom bakgrunden till Enslaved.

Hollywood dissade animerad Enslaved-film

Nyhet - Multi - fre 24 september 2010, kl 13.02

Ninja Theory hade inte bara tänkt att Enslaved skulle förbli ett spel enbart. Man hade även stora planer på en animerade film, en idé man pitchade för de flesta stora produktionsbolag i Hollywood. Dessvärre fick man inget gensvar.

Enslaved: Oddysey to the West

Hands-on - Playstation 3 - tis 21 september 2010, kl 12.45

Ninja Theory bevisade i sitt debutspel till Playstation 3, Heavenly Sword, att de behärskade det berättartekniska och även om det spelmässigt hade sina vassa kanter var det på de flesta plan en intressant upplevelse. Av det jag erfarit efter min korta tid med Enslaved: Oddysey to the West så verkar kanterna slipats ner och de långdragna striderna från Heavenly Sword spätts ut med en lika stor dos av spektakulärt plattformshoppande.

Rörligt på Enslaved

Nyhet - Multi - tis 17 augusti 2010, kl 20.45

Borta på Eurogamer har man fått exklusiva rörliga bilder på kommande Enslaved. Vi är förstås inte sämre än att vi slänger upp deras video länkad för beskådan här också.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.