Homefront

THQ stänger Homefront-utvecklare

Nyhet - Multi - tis 14 juni 2011, kl 20.31

THQ tar fram bamsingyxan och går lös på två utvecklarstudior under utgivarens "skyddande" vingar, närmare bestämt Kaos Studios och Digital Warrington.

Uppdatering för Homefront släppt

Nyhet - Xbox 360 - tors 26 maj 2011, kl 23.29

Uppdateringen till Homefront är nu släppt på Xbox 360. Förutom tillägget "Ability Pack" kommer bland annat spel över internet att förbättras. För mer info, läs nedan:

Homefront

Recension - Playstation 3 - tors 24 mars 2011, kl 10.25

Betyg: 2/5
"All that hate's gonna burn you up, kid."

Homefront - Story trailer

Nyhet - Multi - tis 15 mars 2011, kl 15.38

På fredag släpps Homefront så, vilket många på redaktionen är glada för. Eftersom undertecknad inte haft möjlighet att testa spelet alls har jag inte fallit offer för hypen. Men den nya trailern som släpptes idag får det att kittla i actionnerven.

Homefront - Multiplayer visas upp i ny trailer

Nyhet - Multi - mån 7 mars 2011, kl 13.13

Flerspelardelen av Homefront visas upp i ny trailer kanske för att fira att det nu exakt är... hmmm, en två... 11 dagar kvar till spelsläppet! And there was much rejoicing.

Homefront - ny trailer att vila ögonen på!

Nyhet - Multi - ons 15 december 2010, kl 20.47

Homefront i mars!

Nyhet - Multi - tors 18 november 2010, kl 10.50

Igår TQH och Kaos Studios ut med ett definitivt släppdatum för den kommande förstapersonskjutaren Homefront, detta på spelets Facebook-sida. Spelet kommer att släppas den 8 mars i USA och den 11 mars här i Europa. Homefront var ett av de spel som imponerade mest på årets GamesCom-mässa och redaktionen kokar av förväntan. Förhoppningsvis kan spelet leva upp till hypen. I mars får vi veta

Homefront till PC

Nyhet - PC - mån 23 augusti 2010, kl 13.13

Den lovande förstapersonsskjutaren Homefront kommer att släppas även till PC. Utvecklarna bakom PC-versionen blir dock inte Kaos Studios som kommer fortsätta fokusera helt på konsolversionerna, utan de gamla veteranerna i Digital Extremes som bland annat jobbat med Epic Games i det förflutna.

Homefront

Hands-on - Multi - fre 20 augusti 2010, kl 09.46

Homefront var en av titlarna jag på förhand inte haft någon aning om, men som med fin design och intressant koncept lyckats väcka intresse på mässgolvet. Väl bakom THQ:s stängda dörrar blev detta någonting som sedan ökade drastiskt. Med underrubriken ”Home is where the war is” och själva titeln, Homefront, står det tidigt klart att det är platsen för kriget som är det unika i Homefront.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.