The Legend of Zelda: Skyward Sword

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Recension - Wii - fre 2 december 2011, kl 09.46

Betyg: 5/5
"Ett sagolikt äventyr"

Ny tjusig Skyward Sword-trailer

Nyhet - Wii - sön 30 oktober 2011, kl 12.20

Gametrailers bjuder på en ny maffig trailer för The Legend of Zelda: Skyward Sword. I denna video får vi vila ögonen på en mystisk, alvliknande kvinna, en flygande, tentakelförsedd jätteval och en gudalik havsvarelse bland mycket annat.

Triss i Zelda-trailers

Nyhet - Wii - sön 23 oktober 2011, kl 20.25

Julafton för alla Zelda-älskare! Nintendo har släppt ytterligare ett gäng trailers som går igenom spelmoment och miljöer från kommande The Legend of Zelda: Skyward Sword. De tre filmerna kallas Goddess Cubes, Eldin Volcano och The Earth Temple.

Tonvis med bilder på Zelda: Skyward Sword

Nyhet - Wii - fre 7 oktober 2011, kl 20.06

Ja, minst 30 i alla fall! Inklusive en ganska fin plansch.

The Legend of Zelda: Skyward Sword får orkestrerad musik

Nyhet - Wii - tors 6 oktober 2011, kl 00.23

Det senaste spelet i The Legend of Zelda-serien har knappast kunnat undgå någon. Det spekulerades redan under årets E3, när Miyamoto hintade om att Skyward Sword skulle kunna få ett helt orkestrerat musiktema. Nu är det alltså bekräftat. Vi kan bara hoppas att den här musiken, fri från midispår och samplingar, tar oss till nya höjder nu när handlingen utspelar sig i en närmare himmelsk miljö.

Bilder på specialversionen av Zelda: Skyward Sword

Nyhet - Wii - tis 30 augusti 2011, kl 14.36

Nintendo har gång på gång uppmärksammat det faktum att Zelda-serien fyller 25 i år, inte minst under E3. Nu är det dags igen i form av en begränsad specialutgåva av The Legend of Zelda: Skyward Sword. Boxen kommer utöver spelet innehålla en guldfärgad Wii Remote Plus samt en CD-skiva med låtar ifrån Zelda-serien. Enligt Nintendo ska denna utgåva endast gå att införskaffa via förhandsbokning.

Zelda: Skyward Sword får släppdatum

Nyhet - Wii - ons 17 augusti 2011, kl 11.08

Nu kan alla Zelda-fans andas ut. The Legend of Zelda: Skyward Sword har äntligen fått ett släppdatum. Den 18 november är det dags att greppa tag i din Wii MotionPlus som har legat och dammat sen du skaffade den, och avnjuta ett nytt äventyr med alvpojken Link.

Ny trailer för Skyward Sword

Nyhet - Wii - tors 21 juli 2011, kl 09.37

Nintendo har släppt en ny trailer för The Legend of Zelda: Skyward Sword som visats upp under nördmässan Comic-Con. Eller ja, ny och ny. Den senaste filmen blandar gammalt med nytt material från spelet så helt purfärskt är den inte men likväl en rätt så maffig trailer som ger en bra bild av vad vi kan förvänta oss av nästa Zelda-lir. Skyward Sword ska släppas i slutet på året är det sagt.

Ny trailer för Zelda: Skyward Sword

Nyhet - Wii - ons 8 juni 2011, kl 09.12

Den efterlängtade Wii-titeln The Legend of Zelda: Skyward Sword har fått en ny fin trailer. Spelet beräknas släppas i slutet av året.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.