actionrpg

Dragon Quest Heroes II

Hands-on - Playstation 4 - fre 10 mars 2017, kl 17.00

Uppföljare kan göras på ett antal olika sätt. Antingen kan man bryta alla band med eventuella föregångare - förutom titeln eftersom den säljer - och göra ett helt annorlunda spel. Eller så kan man göra samma sak igen för hej, har det funkat en gång så funkar det väl hur många gånger som helst, eller?

Flygande hamster byter kickstarter mot förläggare

Nyhet - PC - fre 25 april 2014, kl 19.20

Kickstarterkampanjen för det fullkomligt bedårande spelet The Flying Hamster II avbröts idag trots att målet ännu inte uppfyllts. Anledningen? Utvecklarna Game Atelier har inlett ett samarbete med FDG Entertainment som kommer hjälpa dem att producera spelet, och därmed kan man åstadkomma både bättre kvalitet och en tidigare start på utvecklingsarbetet.

38225 april, 2014 - 19:21
38225 april, 2014 - 19:21

Nytt filmmaterial från Lords of the Fallen

Nyhet - Multi - tis 22 april 2014, kl 21.45

Idag bjussar vi på Skillpoint på en rykande färsk trailer från det kommande actionrollspelet Lords of the Fallen.

Det uppenbart Dark Souls-doftande spelet är utvecklat av polska CI Games i samarbete med tyska studion Deck13, och kommer att släppas senare under året.

Tills dess är det bara att titta och njuta.

Krater - svenskutvecklat RPG på gång

Nyhet - Multi - tors 3 november 2011, kl 21.43

Svenska indieutvecklarna Fatshark som tidigare skapat Lead and Gold: Gangs of the Wild West och Bionic Commando: Rearmed 2, för att bara nämna några, har nu ett nytt spel på gång. Den här gången är det ett top-down realtidsactionrollspel. (Smaka på det ordet.) Har du alltid velat spela ett postapokalyptiskt spel med historien satt i Sverige? Snart har du alltså chansen med Krater!

Kraterlogotyp
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.