Bilspel

Kolla in Fairhaven City i nya Need for Speed

Nyhet - Multi - sön 29 juli 2012, kl 10.08

I höst väntas ett nytt Need for Speed Most Wanted, denna gång från Criterion som ligger bakom Need for Speed Hot Pursuit och Burnout Paradise. Så de är vana vid öppna ytor och snabba bilar. I en ny film visas staden Fairhaven City upp och dess vindlande gator... och snabba biljakter så klart.

Criterion har något STORT på gång

Nyhet - Multi - mån 23 januari 2012, kl 20.39

Alla som älskade Burnout Paradise räcker upp en hand! Bra, för det kan vara så att Criterion kommer ge oss ett nytt spel i Burnout-serien. Craig Sullivan, creative director på bolaget, har i ett twitterinlägg avslöjat att de inom kort kommer avslöja något stort.

"Lots of new followers over the holidays. Hello everyone. Got lots to share over the coming months.... going to be BIG."

Ridge Racer 3D

Recension - Nintendo 3DS - tis 26 april 2011, kl 08.39

Betyg: 3/5
"En habil men föga överraskande racingupplevelse"

DiRT 3

Förtitt - Multi - ons 16 februari 2011, kl 11.46

Dirt 2 var på många sätt ett fantastiskt bilspel, men dess flashiga energidrycksinramning tilltalade knappast alla. Därför är det skönt att höra att Codemasters uppföljare Dirt 3 – som är det första spelet i serien utan Colin McRae i titeln – kommer att bjuda på mer av allt det goda, men i en avsevärt mer sparsmakad inramning.

Ännu en het video från Test Drive Unlimited 2

Nyhet - Multi - mån 10 januari 2011, kl 22.12

Ny trailer från Test Drive Unlimited 2!

Nyhet - Multi - mån 22 november 2010, kl 21.41

Ny trailer från Need for Speed: Hot Pursuit

Nyhet - Multi - mån 6 september 2010, kl 20.23

Idag damp ett epostbrev ner från Electronic Arts där de även bifogade en länk till en ny trailer från Criterions kommande lilla rallyspel. Sebastian blev ju hur begeistrad som helst när han fick chansen att testa det på GamesCom i Köln vilket höjde hype-o-metern på redaktionen.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.