eShop

Bloo Kid 2

Recension - Ouya - ons 1 februari 2017, kl 11.44

Betyg: 3/5
"Ett standardiserat plattformsspel då och då sitter väl inte fel?"

Scram Kitty and his Buddy on Rails släpps nästa vecka på Wii U

Nyhet - Wii U - tis 6 maj 2014, kl 10.38

En av de mest framemotsedda eShop-releaserna för Wii U har fått ett släppdatum. Scram Kitty and his Buddy on Rails släpps nästa vecka, den 15 maj.

Vad det går ut på? Tja, man styr någon form av rälsåkarmanick och ska skjuta på saker. Typ? För enkelhetens skull - ta en titt på en trailer för spelet nedan.

Studion bakom Pokemon släpper nytt spel

Nyhet - Nintendo 3DS - ons 29 augusti 2012, kl 14.52

Game Freak som gjort sig mest kända för den oerhört framgångsrika Pokemon-serien utannonserade idag ett helt nytt 3DS-spel under evenemanget Nintendo Direct. Spelet går under namnet Rhythm Hunter Harmo Knight och blandar rytmik med plattformshoppande. Det är ett digitalt släpp och lanseras därför endast på nedladdningstjänsten Eshop.

VVVVVV kommer till 3DS

Nyhet - Nintendo 3DS - fre 7 oktober 2011, kl 08.43

Terry Cavanaghs gravitationstrotsande 2D-plattformare kommer släppas på 3DS nedladdningstjänst eShop. Det är Nicalis som står bakom portningen och de har tidigare gett ut och portat spel som Cave Story och NightSky.

NES-spelen för tidiga 3DS-ägare släppta

Nyhet - Nintendo 3DS - tors 1 september 2011, kl 08.25

Som kompensation för alla oss som köpte 3DS tidigt, och till ett överpris skulle det visa sig, har Nintendo nu idag släppt tio NES-spel helt gratis på eShop. Spelen vi kan ladda ner är dessa:

Super Mario Bros.
Donkey Kong Jr.
Balloon Fight
Ice Climber
The Legend of Zelda
Wrecking Crew
Mario Open Golf
Mario & Yoshi
Metroid
Zelda II: Adventure of Link

NightSky kommer till 3DS

Nyhet - Nintendo 3DS - ons 24 augusti 2011, kl 19.21

Finfina NightSky är ett av årets bästa PC-äventyr enligt undertecknad och förmodligen ett av de mest förbisedda. Nu får svenska Nicklas "Nifflas" Nygren ytterligare en chans att visa upp sitt verk då spelet verkar vara på väg till 3DS i form av en eShop-release.

Din guide till eShop

Artikel - Nintendo 3DS - tis 14 juni 2011, kl 08.00

Det var en stor besvikelse för många, inklusive undertecknad, när Nintendo avslöjade att 3DS onlinetjänst med tillhörande spel blev kraftigt försenad. En annonserad maj-release blev senare till en juni-release men till slut så anlände den - eShop. Frågan är om det varit värt all väntan?

Ny info, bilder och trailer för Mega Man Legends 3

Nyhet - Nintendo 3DS - lör 23 april 2011, kl 10.04

I maj slår äntligen 3DS nedladdningstjänst Eshop upp portarna och ett av spelen som kommer att finnas tillgängligt redan från start är Mega Man Legends 3: Prototype Version. Detta är visserligen bara ett smakprov från det fullständiga spelet och det är osäkert om det kommer att kosta pengar eller inte.

3DS släpps utan nyckelfunktioner

Nyhet - Nintendo 3DS - sön 30 januari 2011, kl 20.51

Några av 3DS nyckelfunktioner rapporteras nu låta vänta på sig och kommer inte finnas tillgängliga när Nintendos nästa bärbara konsol lanseras. De funktioner det rör sig om är nedladdningstjänsten eShop, webbläsare och att kunna föra över nedladdade DSi-spel till sin 3DS.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.