Kosmo Spin

De nominerade till Nordic Game Awards 2011 är...

Nyhet - Multi - tors 21 april 2011, kl 09.45

Den nordiska spelmässan Nordic Game äger i år rum den 10-12 maj i Malmö här i Sverige (nåja). På andra dagen av mässan, alltså den 11 maj, är det också dags för prisutdelning i fem olika kategorier och nu vet vi vilka som är nominerade. Här nedan följer en fullständig lista över samtliga nominerade i kategorierna Best Nordic Handheld Game, Best Artistic Achievement, Best Nordic Children's Game, Best Nordic Game och Best Indie Sensation (som är ett av publiken framröstat pris).

Simogo utannonserar Bumpy Road

Nyhet - IOS - mån 7 mars 2011, kl 10.58

Spelföretaget Simogo som låg bakom Kosmo Spin och tidigare var delaktiga i utvecklingen av Ilomilo har utannonserat ett nytt spel. Bumpy Road som spelet heter kommer att släppas till alla IOS-plattformar (Iphone, Ipod Touch och Ipad) och går ut på att manipulera miljön genom att skapa kullar samt hopp åt en liten bil, allt i samma fantastiskt charmiga grafiska stil som i Simogos förra titel.

Kosmo Spin får musikvideo

Nyhet - Multi - tis 18 januari 2011, kl 20.53

Simogo, gänget bakom Kosmo Spin, låter hälsa att de med hjälp av artisten wearethemassacre har släppt en låt och en musikvideo inspirerad av Kosmo Spin-universumet.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.