ladda ner

Ladda ner spel i förväg på PSN

Nyhet - Playstation 3 - fre 18 maj 2012, kl 10.13

Sony har, likt Steam, introducerat möjligheten att kunna ladda ner vissa titlar i förväg innan de har släppts. Det vill säga man slipper sitta och rulla tummarna på relesedagen i väntan på spelet ska laddas ner. Dock måste man fortfarande vänta till den officiella släppdatumet innan titeln blir "upplåst" så att du kan faktiskt spela det.

Wii U-spel släpps samtidigt i butik och för nedladdning

Nyhet - Multi - tors 3 maj 2012, kl 10.21

Förra veckan avslöjade Satoru Iwata (ni vet det stora överhuvudet på Nintendo) att deras egna spel till Wii U kommer att släppas samtidigt både i butik och på konsolens e-shop. Nu bekräftar Iwata att detta även kommer gälla spel från andra utvecklare.

To the Moon kommer släppas på Steam

Nyhet - PC - ons 18 april 2012, kl 13.03

Aktuella Indieklubben-spelet To the Moon kommer inom en till två månader att släppas på Steam. Det avslöjar skaparen Kan Gao genom twitter. Vilket är trevligt då det är ett väldigt mysigt spel med, i mitt tycke, fantastisk musik.

Lira Fotbolls-EM i sommar

Nyhet - Multi - tors 29 mars 2012, kl 13.51

För er som ser fram emot sommaren sammandrabbningar i fotboll så kommer EA släppa en dlc-expansion till FIFA 12, betitlad UEFA EURO 12. Helt enkelt EM-slutspelet i fotboll.

Prisuppgift på nyutgåvan av Baldur's Gate

Nyhet - IOS - ons 28 mars 2012, kl 10.34

Baldur's Gate kommer i sommar att släppas på Ipad, vilket säkert kan bli trevligt. I en intervju med Kotaku berättade Cameron Tofer, som arbetar på Beamdog, att spelet kommer kosta under 10 dollar, vilket är ca 70 svenska kronor. Men eftersom han säger "under" så kan det vara allt från 7 kronor, vilket inte är särskilt troligt, och uppåt.

Good Old Games går i graven.....

Nyhet - PC - ons 28 mars 2012, kl 08.53

Men reser sig lika snabbt som fågeln Fenix! Det är inte så att sajten GOG.com lägger ner, utan de utökar sitt bibliotek med nyare titlar och byter samtidigt namn till just GOG. Det kommer vara möjligt att förboka nya spel, och utbudet kommer även utökas med indiespel, vilket borde få Andreas att göra frivolter.

Nytt spel från Lionhead Studios läckt

Nyhet - Xbox 360 - mån 5 mars 2012, kl 11.39

Att Lionhead Studios fortsätter att spotta ur sig nya Fable-spel är inte direkt någon nyhet. Bland annat arbetar de på Kinect-spelet Fable: The Journey, men nu visar det sig även att de arbetar på ett XBLA-spel som har titeln Fable Heroes.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.