Mac

Saber Rider kickstartas

Nyhet - Multi - fre 25 september 2015, kl 08.05

Minns ni den eminenta tecknade serien Saber Rider and the Star Sheriffs från 1987? Team Saber Rider har köpt licensen för att få göra en 16-bitars run-and-gun baserat på serien och siktar på att släppa det till PC, Mac, Linux, 3DS, Dreamcast och PC Engine. Ni läste rätt. PC Engine. De har även med som stretch goals att släppa spelet på Wii U och Super Nintendo. Det doftar så starkt retro av den här kombinationen att det bara inte går att låta bli - mot Kickstarter!

Hearthstone nu officiellt lanserat

Nyhet - Multi - ons 12 mars 2014, kl 11.05

Under natten till idag avslutade Blizzard den öppna betan man har kört under ett tag för Hearthstone: Heroes of Warcraft. Spelet är nu officiellt släppt för allmänheten och är helt gratis att ladda ned. I framtiden kommer det även gå att spela spelet på en iPad samt Android- och Windows-plattor.

Sluta vänta, in och via länken här!

Gone Home

Recension - PC - mån 7 oktober 2013, kl 10.39

Betyg: 3/5
"Ett halvklent steg i rätt riktning"

Reaper: Tale of a Pale Swordsman

Recension - Ouya - sön 6 oktober 2013, kl 12.41

Betyg: 3/5
"Så himla fint och så himla tjatigt!"

Shelter - ett spel om grävlingar

Nyhet - PC - mån 15 april 2013, kl 13.38

Might and Delight som senast gav oss pusselplattformaren Pid har avslöjat sitt nästa spel - Shelter. Något så udda som ett spel om utsatthet och grävlingar. I egenskap av en grävlingsmamma ska du med stor aktsamhet skydda och leda din kull genom den farliga verkligheten.

SimCity till Mac kommer i vår

Nyhet - PC - tis 29 januari 2013, kl 09.21

Nya Sim City släpps den 8 mars till PC. Många hade även förväntat sig att den samtidigt skulle släppas på Mac, men icke sa nicke. Mac-ägarna får vänta till senare i vår. Anledningen till detta ska vara att spelet inte kommer vara en direkt portning från PC, utan att de har utvecklat samma spel till Mac parallellt med PC-versionen. Men tydligen behöver den ytterligare lite finputsning.

Pier Solar HD Remake

Nyhet - Multi - tis 13 november 2012, kl 11.01

För ganska precis två år sedan gav Watermelon oss ett gravt försenat RPG till Mega Drive vid namn Pier Solar and the Great Architects. Det sålde slut på nolltid och blev i vissa kretsar upptrissat till fyrasiffrigt i pris.

Counter-Strike: Global Offensive visas upp i ny trailer

Nyhet - Multi - mån 29 augusti 2011, kl 21.13

Valve har släppt en ny trailer som visar evolutionen av Counter-Strike fram till kommande Counter Strike: Global Offensive som släpps nästa år. Spelet droppar bland annat bomben om cross-platform play, det vill säga att du kommer att kunna spela det hela mot spelare på andra format.

Counter-Strike: Global Offensive släpps nästa år

Nyhet - Multi - lör 13 augusti 2011, kl 00.09

Valve har utannonserat att de kommer att släppa Counter-Strike: Global Offensive till PC, Mac, Xbox 360 och Playstation 3 under nästa år. Även om informationen är ganska sparsam i nuläget ser det hela ut att bli precis vad det låter som, nämligen en uppföljare till onlinejätten och dess Source-ifierade version.

1613 augusti, 2011 - 00:10

Rykte: Nästa WoW-expansion heter Mists of Pandaria

Nyhet - PC - ons 3 augusti 2011, kl 08.43

Enligt ett rykte, som uppkommit efter att en användare på sajten MMO-Champion.com hittat ett nyregistrerat varumärke vid namn Mists of Pandaria från Blizzard, ska nästa expansion till World of Warcraft gå under namnet Mists of Pandaria. Även om det i dagsläget bara är ett rykte finns dock mycket som talar för att det skulle kunna vara sant.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.