Mario

Bloo Kid 2

Recension - Ouya - ons 1 februari 2017, kl 11.44

Betyg: 3/5
"Ett standardiserat plattformsspel då och då sitter väl inte fel?"

Världens svåraste Super Mario Maker-bana

Nyhet - Wii U - tors 24 september 2015, kl 12.46

Glöm Pit of Panga. Världens svåraste Super Mario Maker-bana heter "Will you save your son?" och tvingar spelaren att göra horribla uppoffringar i jakten på sin försvunna son... Hur långt skulle du gå? Much feels very level.

Nintendo presenterar ny konceptbild

Nyhet - Wii U - fre 17 oktober 2014, kl 11.56

Snart kommer det första, hett efterlängtade, DLC-paketet till Mario Kart 8 innehållande tre karaktärer, fyra fordon och åtta banor spridda över två cuper.

Link är en av de nya karaktärerna och Nintendo har släppt en konceptbild där han åker på en fin blå motorcykel.

Visst längtar vi efter att få se hans mössa fladdra i fartvinden?

Link är en ny karaktär till Mario Kart 8.

Mario Kart 8-gänget rejsar loss i ny trailer

Nyhet - Wii U - ons 30 april 2014, kl 18.15

Super Mario och hans vänner (eller fiender) syns här i den nya trailern i det kommande Mario Kart till Wii U. Här syns bland annat en guldig Peach och Baby Rosalina.

Charles Martinet till Retrospelsmässan

Nyhet - Retro - tors 24 april 2014, kl 10.23

Charles Martinet, mer känd som röstskådespelaren till Super Mario, kommer vara på plats på årets Retrospelsmässa i Göteborg. Det blir första gången Martinet besöker Sverige, och fansen kommer få chans att träffa honom, ta bilder och kanske höra ett och annat "It's a me, Mario!"

Så sopar du banan med motståndarna i Mario Kart 7

Artikel - Nintendo 3DS - ons 5 mars 2014, kl 10.00

Med Mario Kart 8 runt hörnet är det lämpligt att öva upp sig i föregångarna, mer specifikt Mario Kart 7 på Nintendo 3DS. Alla kart-spel blir ju trista i längden om det är så att man alltid förlorar. Jag har samlat ihop lite tips och tricks jag lärt mig genom spelets gång som kan underlätta och komma ett steg närmare segern.

Releasedatum för Mario Kart 8

Nyhet - Wii U - tors 30 januari 2014, kl 12.56

Snart kan man äntligen sladda loss i kommande Mario Kart-delen. Senaste Mario Kart på stationär konsol vi sett är Mario Kart Wii, som kom 2008.

Men nu är det alltså bekräftat att Mario Kart 8 släpps världen över i maj 2014.

Teasertrailer för Mario Party: Island Tour

Nyhet - Nintendo 3DS - mån 4 november 2013, kl 11.33

För den som aldrig vill att partyt ska ta slut, iallafall med Mario, kan se fram emot Mario Party: Island Tour till Nintendo 3DS. Upp till fyra kompisar kan spela på en kassett, vilket är välkommet då Mario Party alltid varit väldigt multiplayer-fokuserat. Kommer du kasta tärningen i Mario Party: Island Tour?

Spelet uppges släppas i Europa tidigt 2014.

Super Mario Bros. 3 kommer till Wii U och 3DS

Nyhet - Wii U - mån 4 november 2013, kl 08.01

Nintendo har bekräftat att den tredje delen i Mario-serien, som många med rätta håller som ett av NES-erans ljusaste ögonblick, kommer att släppas på Virtual Console till Wii U och 3DS. De som inte orkade klara hela spelet i en sittning har således anledning att gå tillbaka till den här pärlan i och med att man nu kommer kunna spara när som helst.

Luigi’s Mansion: Dark Moon

Förtitt - Nintendo 3DS - tors 15 november 2012, kl 09.16

Det är inte lätt att vara bror till världens mest berömda rörmokare. Medan Mario vaxar mustaschen och strålar sig i stjärnglansen från galaxens brinnande gasklot får stackars Luigi göra sitt bästa för att hålla de italienska nerverna i schack när Nintendo 3DS blir hemsökt.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.