nintendo direct

Se hela gårdagens Nintendo Direct här

Nyhet - Multi - fre 14 februari 2014, kl 15.55

Om du missade det Nintendo Direct som sändes sent igår kväll (directly to you) så har du här chansen att se det igen. Iwata presenterar i sedvanlig ordning en rad med spel och nya karaktärer i en del redan utannonserade spel.

Se hela dagens Nintendo Direct

Nyhet - Multi - ons 13 november 2013, kl 18.53

Om du vill se hela Nintendo Direct i sin helhet kan du göra det här.

Mängder med nyheter från gårdagens Nintendo Direct

Nyhet - Multi - tors 18 april 2013, kl 09.24

Vi har redan rapporterat om det nya Zelda-spelet till 3DS men det var långt ifrån allt som avslöjades igår på Nintendos videokonferens. Här är en snabb sammanfattning. Håll i hatten!

Nintendo Direct återvänder på onsdag

Nyhet - Nintendo 3DS - tis 16 april 2013, kl 08.58

På onsdag är det dags för ett nytt Nintendo Direct, liveshowen där representanter från Nintendo visar upp vad som är på gång för deras konsoler. Denna gång ligger fokus på 3DS, och sändningen börjar klockan 16 och kan följas på Nintendos hemsida.

Wii U direct imorgon

Nyhet - Multi - tis 22 januari 2013, kl 16.51

Imorgon kommer Nintendo att hålla i en ny Nintendo Direct som kommer fokusera på Wii U och dess spel. Den kommer sändas samtidigt i hela världen och ledas av Satoru Iwata. Föreställningen kommer att kunna ses på Nintendos egna hemsida och startar klockan 15 svensk tid.

Nya datum från Nintendo

Nyhet - Multi - ons 5 december 2012, kl 19.54

Nintendo har precis avslutat sin senaste Nintendo Direct och samtidigt gett oss lite nya datum för spel till både Wii U och 3DS.

Wii U
Ninja Gaiden 3: Razor's Edge - 11 januari
Sing Party - 18 januari
Scribblenauts Unlimited - 8 februari
Pikmin 3 - Andra kvartalet 2013
Zen Pinball 2 (E-shop) - December 2012

3DS

Nytt Nintendo Direct imorgon

Nyhet - Multi - tis 4 december 2012, kl 13.52

Imorgon klockan sex är det dags för ett nytt Nintendo Direct för oss i Europa. Fokus kommer ligga på kommande spel till Wii U och 3DS. Om detta innebär helt nya titlar eller datum för spel som vi redan känner till får vi se.

Senaste om Wii U

Nyhet - Wii U - tors 13 september 2012, kl 09.40

Den japanska versionen av Nintendo Direct har precis hållits och även om den var väldigt kortfattad så fick vi ändå väldigt mycket information om Wii U. Kanske det allra viktigaste var att den kommer släppas i Japan den 8 december och kommer då i två olika versioner.

Europa får egen Nintendo Direct

Nyhet - Wii U - tis 11 september 2012, kl 16.03

Vi känner redan till att det ska hållas en presskonferens från Nintendo på torsdag, där det är mycket troligt att Reggie Fils-Aime kommer presentera datum och pris för Wii U. Nu meddelar Nintendo of Europe att de samtidigt kommer hållas en Nintendo Direct för oss i Europa med smaskiga detaljer om Wii U.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.