Pris

NeoGeo X släpps i december

Nyhet - Retro - ons 31 oktober 2012, kl 10.22

Retrokonsolen NeoGeo X kommer att släppas i europa den 6 december för 199 euro. Visserligen får man en himlans massa varmkorvar för det priset, men vem vill ha sladdriga köttstycken när man kan få en helt ny(?) konsol!

Wii U släpps 30 november

Nyhet - Wii U - tors 13 september 2012, kl 17.03

Den 30 november släpps Wii U i Sverige och precis som i Japan kommer det vara två olika paket. En basic med konsol, kontroll, 8GB-hårddisk och HDMI-kabel och en premium med samma som i basic, fast med 32GB-hårddisk, laddningsdocka och Nintendo Land.

Senaste om Wii U

Nyhet - Wii U - tors 13 september 2012, kl 09.40

Den japanska versionen av Nintendo Direct har precis hållits och även om den var väldigt kortfattad så fick vi ändå väldigt mycket information om Wii U. Kanske det allra viktigaste var att den kommer släppas i Japan den 8 december och kommer då i två olika versioner.

Europa får egen Nintendo Direct

Nyhet - Wii U - tis 11 september 2012, kl 16.03

Vi känner redan till att det ska hållas en presskonferens från Nintendo på torsdag, där det är mycket troligt att Reggie Fils-Aime kommer presentera datum och pris för Wii U. Nu meddelar Nintendo of Europe att de samtidigt kommer hållas en Nintendo Direct för oss i Europa med smaskiga detaljer om Wii U.

Ingen prissänkning på Vita under 2012

Nyhet - Playstation Vita - tors 16 augusti 2012, kl 19.23

Sony kommer sina försäljningssiffror och den närmande julhandeln till trots inte sänka priset på Playstation Vita under året. Men en prissänkning är möjlig senare, i väntan försöker Sony blidka sina speltörstande Vita-kunder med value packs och andra rabatter på spel.

Prisuppgift på nyutgåvan av Baldur's Gate

Nyhet - IOS - ons 28 mars 2012, kl 10.34

Baldur's Gate kommer i sommar att släppas på Ipad, vilket säkert kan bli trevligt. I en intervju med Kotaku berättade Cameron Tofer, som arbetar på Beamdog, att spelet kommer kosta under 10 dollar, vilket är ca 70 svenska kronor. Men eftersom han säger "under" så kan det vara allt från 7 kronor, vilket inte är särskilt troligt, och uppåt.

Wii U stöder inte uppspelning av DVD/Blu-ray

Nyhet - Wii U - ons 15 juni 2011, kl 15.26

Då var det dags. Idag bekräftades följande (föga överraskande): Precis som på Wii kommer du inte att kunna kolla på film genom din Wii U.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.