Zelda

Hyrule Warriors Legends har bara 3D i nyare enheter

Nyhet - Nintendo 3DS - tors 24 september 2015, kl 12.40

När New 3DS XL släpptes blev vi varse att vissa spel inte skulle kunna fungera med äldre versioner av 3DS, som till exempel Xenoblade Chronicles 3D som alltså krävde att vi spelade det på just de nyare iterationerna av 3DS. Trots att detta inte än har blivit standard tornar orosmolnen upp i horisonten och nästa spel att rikta in sig på de nyare konsolerna är Hyrule Warriors Legends.

Det handlar däremot inte om fullständig New 3DS-exklusivitet. Spelet skall gå att spela även på äldre 3DS-maskiner, fast då endast i 2D.

Hyrule Warriors

Recension - Wii U - tors 25 september 2014, kl 07.25

Betyg: 4/5
"Dynasty Warriors + Zelda = fulländad underhållning"

Se hela gårdagens Nintendo Direct här

Nyhet - Multi - fre 14 februari 2014, kl 15.55

Om du missade det Nintendo Direct som sändes sent igår kväll (directly to you) så har du här chansen att se det igen. Iwata presenterar i sedvanlig ordning en rad med spel och nya karaktärer i en del redan utannonserade spel.

Reklamfilm för Zelda: A Link Between Worlds

Nyhet - Nintendo 3DS - tis 12 november 2013, kl 11.25

Kommande Zelda-titeln för Nintendo 3DS har fått en reklamfilm. Vi ser Link som mänsklig som krälar platt efter väggarna - precis som i spelet.

Kan du bärga dig? The Legend of Zelda: A Link Between Worlds släpps i Europa 22 november 2013.

Ittle Dew

Recension - Multi - tis 10 september 2013, kl 10.46

Betyg: 3/5
"Inte bara en Zelda-parodi, Ittle more than Dew!"

13 minuter gameplay från A Link to the Past 2

Nyhet - Nintendo 3DS - tors 18 april 2013, kl 19.50

Här är ännu mer gameplay från Nintendos nyaste Zelda-spel till 3DS! Vad tycker ni?

Uppföljare till Zelda: A Link to the Past till 3DS

Nyhet - Nintendo 3DS - ons 17 april 2013, kl 17.12

Hela internet skiter i byxan över att Nintendo under sin Nintendo Direct-konferens utannonserade en uppföljare till The Legend of Zelda: A Link to the Past från Super Nintendo. Originalet är högt älskat av miljoner fans och uppföljaren är väldigt efterlängtad.

Trailer på Hyrule Historia

Nyhet - Multi - tis 20 november 2012, kl 15.00

Många var vi som avundsjukt spanade på Japan när de fick ta del av den officiella boken om Zelda-universumet, Hyrule Historia. Länge såg det ut som att den skulle bli exklusiv för landet i öst, men så bestämde sig Darkhorse Comics för att översätta den och släppa den här i väst. Så den 29 januari nästa år kan man bläddra bland spännande kuriosa och vackra konceptbilder.

4220 november, 2012 - 14:02

Skillpod - Flashspelstortyr, sommarschema och Nintendoinnovation

Podradio - Skillpod - tors 21 juni 2012, kl 11.47

Skillpod fortsätter lyfta fram några av de mest omdiskuterade delarna på sajten. Gustav och Berg får i detta avsnitt sällskap av Andreas Ljungström när det pratas om allt från överjävliga spel i flashspelsturneringen till en fortsatt diskussion angående den negativa ton som tagits mot Nintendo den senaste tiden. Avsnittet behandlar i vanlig ordning vad som hänt på sajten sedan sist, vad som är på gång den närmaste tiden och avslutas med en diskussion om innovation och Nintendo.

Neddladdningslänk!

Länkar


Miyamoto funderar på ett nytt A Link to the Past

Nyhet - Nintendo 3DS - fre 13 april 2012, kl 09.10

I en intervju med spelmagasinet Edge avslöjar den store (inte längdmässigt då) Shigeru Miyamoto att han gärna skulle se ett nytt spel till 3DS som liknar The Legend of Zelda: A Link to the Past.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.