Jolt, is that you?

Blogg - Anders Brunlöf - ons 28 juli 2010, kl 03.06

Inlägget publicerades ursprungligen på bitlof.se
---

Jag saknar Jolt Cola. Varenda gång jag besöker Videohallen i Bollnäs och inser att de inte längre säljer drycken dör en liten liten del av mig.

Givetvis har jag länge letat ersättare, utan vidare lyckat resultat. Red Bull i all ära, men det är inte riktigt samma nördkärlek med en renodlad energidryck. Gamers, eller nördar om man så vill, behöver en egen nationaldryck – Red Bull kan aldrig bli den drycken.

Enter Extreme Cola. Samma tanke och koncept som Jolt Cola. ½ Cola, ½ energidryck. Smakar givetvis inte lika bra, men det kan vara en vanesak också. Jolt Cola kommer troligtvis aldrig igen, och då fungerar Extreme Cola som ett hyfsat substitut.

Är inne på min tredje burk nu och iskall från kylen är den inte dum alls. Inte heller så dumt att den har en minst sagt attraktiv prislapp. 5 spänn på Willys kan man leva med.

Så jag ska nog köpa på mig ett flak i väntan på Jolt-colans återtåg. Med det får jag avrunda månadens mest intetsägande inlägg hittills. Tack för mig och trevlig helg!

Daniel Akkanens bild

Jolt :D

Jolten kommer tillbaks min vän :D vi Gamers får åter igen vår dryck :D

VodkaCitrons bild

Jolt har alltid funnits, iaf i Stockholm ^^ Men det brukar oftast vara i småbutiker inne i stan som kostar ca 10kr/burk (all 33cl kostar 5:- i förorten bortsett ifrån exempelvis drycker som Redbull). Webhallen har även sålt flak ett bra tag men tog precis bort det antar jag. Men det är inte en så svårflörtad dryck, ska gå att få tag på ^^

Achis bild

Har aldrig förstått uppståndelsen kring Jolt. Tycker den smakar.. äckligt. :(

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.