Jag har insett att jag har..

Blogg - HerrOlsson - sön 18 augusti 2013, kl 02.40

.. så mycket oviktigt viktig skit som ingen av mina vänner vill höra så jag skriver det här så jag imorgon ska skriva ett riktigt blogginlägg. God natt. (onykter)

Klämmer på swtor Collector's edition 12/14/2011 - 20:14
Linnea Hummels bild

Kräver uppföljning!

Johan Eklunds bild

Kom ihåg att du gett ditt löfte nu! :beer:

HerrOlssons bild

Fan.. Jag har inte vågat gå in här på Skillpoint sedan dess och hoppades att det här skulle vara glömt och begravet nu. Jag insåg det här när jag åkte longboard hem på fyllan. Med en korv i ena handen och telefonen i andra lyckades jag utan att ramla komma in här och skriva det här blogginlägget. En bedrift jag är ganska nöjd över. Men jag har ju rätt, så jag får väl försöka slänga upp något nämnvärt.

Johan Eklunds bild

Vi väntar fortfarande på det där inlägget ;)

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.