Första intrycken från Adventures of Pip

Blogg - Linnea Hummel - tis 9 februari 2016, kl 21.19

Ja, ni ser ju min uppenbart peppade min när jag påbörjade äventyret med den pixliga pojken Pip! Kan marknaden aldrig bli mättad på retroinspirerade plattformare? Nej, säger jag, för Pip tillför faktiskt något nytt.

Jag har kört första världen av Adventures of Pip och hittills är jag faktiskt rätt begeistrad. Indieutvecklare har haft lite svårt att charma in sig hos mig när det gäller bra kontroll på plattformsspel. Men här har TicToc games verklien fått till det. Gillar också looken på spelet, grafiskt och musikaliskt är det typiskt Linnea-spel. Det nya som jag känner är en frisk fläkt är sättet som man pusslar genom att växla mellan de olika pixliga stilarna på karaktären. I början från en kub till typ 8-bitars-karaktär med armar, ben och två prickar till ögon. Det är roligt och jag är väldigt nyfiken på hur dessa mekaniker utvecklas i kommande världar.

Det enda jag har att klaga på hittills är att ibland kan sparpunkterna vara lite väl spridda. Får se hur svårighetsgraden ter sig i kommande världar. Så jag ser fram emot att köra vidare i detta, och tänker göra det på lördag för awesomeiga Kamratpatrullen. Vi ses väl då?

Zoom zoom zoom! 01/13/2015 - 11:17

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.