Starfighter kollade på E3 ändå den svaga jäveln

Blogg - Starfighter Johansson - tis 13 juni 2017, kl 20.44

Jag hade egentligen tänkt att skippa E3 i år eftersom jag inte längre aktivt skriver om spel. Jag tänkte spela PS2 och dricka läsk och skita i allt men sen ville min kära sambo se Microsofts presskonferens och så satt jag bredvid. Sen blev det att vi kollade Sonys och Nintendos också - samt kollade några lösa trailers folk tisslade och tasslade om. Jag har med andra ord en liten lista över titlar som fångade min uppmärksamhet. Ha i åtanke när du ögnar igenom denna lista att jag ännu inte sett PC Gaming Show och att de spel som inte är med på listan MÅSTE VARA VÄRDELÖSA. Nu kör vi!

Metro Exodus
De första delarna av Metro var kul att spela. Jag tror tredje också blir det.

The Last Night
Jag vet, om man gör ett cyberpunk-spel utan punk så måste man ju ha fått en hjärnfis av rang men kolla på det. Så jevra fint.

Life is Strange 2
Ett av de bästa spelen jag spelat på typ 30 år får en uppföljare. Vad ska jag ens säga? Kanske är det inte lika bra, kanske är det mer av samma. Spela roll. Jag ska ha det.

God of War
Jag gillar ultravåld så det är ju kul med mer God of War. Fattar bara inte varför Kratos ska va förälder i detta för hans karaktär är det väl ändå ingen som bryr sig ett skvatt om egentligen? Han är ju bara en köttsäck som vi får slakta med.

Call of Duty: WWII
COD är skoj och nu får vi skjuta nazister igen, vilket ju så klart är extra skoj. Skönt med ett COD som inte är Transformers med jetpacks.

The Evil Within 2
Jag tyckte ettan var rätt läskig blandat med det där ostiga som Capcom envisas med så det blev en whacky blandning. Hoppas på mer av samma. (OBS: Det är inte Capcom som ligger bakom detta nej, men en Resident Evil-nisse är med så jag skyller på Capcom!!)

Detroit: Becoming Human
För att jag får starka Heavy Rain/Fahrenheit-vibbar av detta.

The Crew 2
Ibland tycker jag racingspel är roligt, så ett som har typ all racing lär ju vara ett säkert kort.

Spider-Man
Spindelmannen är bästa superhjälten och det ser kul ut att slåss och spruta nät överallt.

Far Cry 5
Alla Far Cry-spel har ju varit åtminstone "rätt bra", så det ska mycket till för att jag ska bli besviken.

PENGAR till det här, det vet i snusen var de ska komma ifrån, men det är väl lite därför jag gör en lista. Så jag kan minnas vilka spel jag ska plocka upp om 10 år när de ligger i reabacken.

Fruktstund! 01/02/2014 - 16:00

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.