Fistful of Rupees

Blogg - Tobias Jensen - fre 10 augusti 2012, kl 18.48

Några av er har kanske redan sett webbserien Fistful of Rupees. För er som missat den så är ni in for a treat! För mig som älskar Zelda-spelen och dessutom är ett stort western-fan så är det här en mashup made in heaven. Jag älskar verkligen hur de lyckats fånga essensen i de båda fenomenen. Att det aldrig gått upp för mig att den tysta hjälten Link skulle passa perfekt i en western scenario känns ofattbart. Jag älskar även hur de lyckats passa in musiken och göra den till sin egen.

Nu är det jag som beställer hem deras t-shirt och affischen!

Vem har den fetaste nördgrottan? JAG! 10/16/2014 - 19:46
emmymatildas bild

Tack för tipset.
Jag är kär!! :love:

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.