Jag behöver en ny spellista

Blogg - Tobias Jensen - tors 2 maj 2013, kl 21.53

Jag börjar tröttna på den musik som jag har liggandes på min spellista på Spotify (okej, jag har flera listor, men jag börjar lite less på just den som har det fantasirika namnet "Blandat") så då fick jag en briljant ide! Hur skulle det vara om jag lämnade över en lista till folk jag känner (och som jag inte känner heller för den delen) och de får fylla den med fantastisk musik!

Dock finns det en liten hake. Jag vill ju ha låtar som jag faktiskt kommer att gilla. Så det gäller att ni tänker till när ni lägger till låtarna. Skulle Tobias verkligen gilla den här låten tro. Han är ju allt lite speciell...

Jag tycker ni ska göra ett försök i alla fall. Egentligen blir jag glad för allt ni lägger till. :)

Här har ni listan!

Vem har den fetaste nördgrottan? JAG! 10/16/2014 - 19:46

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.