Tim fånar sig

Blogg - Tobias Jensen - fre 2 mars 2012, kl 11.34

11 dagar kvar tills det inte längre går att donera pengar till Double Fines kickstart-projekt. Själv kunde jag inte hålla mig och sålde min själ med hull och hår. Jag räknade ut att genomsnitt summan än så länge är 34 dollar, vilket är ganska mycket. Under resans gång kommer vi få ta del av en hel del bakom-kulisserna material. Nu idag släpptes det även en video med de "bloopers" som uppstod när de skulle spela in promotionvideon för projektet. Tim Schafer är verkligen en..... talang......

Vem har den fetaste nördgrottan? JAG! 10/16/2014 - 19:46

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.