Deus Ex: Human Revolution skjuts upp

Nyhet - Multi - tors 16 december 2010, kl 20.45

Idag meddelade Square Enix via företagets hemsida att man skriver ner företagets förmodade vinst rejält. Faktum är att man skriver ner nettoinkomsten med nästan 92 procent. I pressmeddelandet beskrivs den bristande försäljningen på konsoltitlar som orsaken. I och med detta meddelar utvecklaren därmed att man bestämt sig för att lägga mer krut både på felande Final Fantasy XIV, men också på Deus Ex: Human Revolution. I och med detta förlänger man den fria perioden för det förstnämnda, men även att man skjuter upp det sistnämnda till nästa räkenskapsår vilket innebär efter den 1 april. Beskedet bör nog ses som positivt för alla gamers då den aktade utvecklaren/utgivaren verkar ta problemen på allvar och försäkra succé för sina efterlängtade spel.

Tack till Reyqune för tipset

Varför har jag inte spelat Endless Legend tidigare?! 06/06/2015 - 00:46
Make.Senses bild

Både bra och dåligt. Deus Ex: Human Revolution är något jag ser fram emot enormt mycket. Ett spel som jag utan tvekan kommer införskaffa på releasedagen. Den nuvarande Releasen var satt i Mars, och i Februari/Mars släpps också massa annat gott såsom Brink, så även om jag hade köpt det för att bidra till goda försäljningssiffror så hade jag knappt haft tid att spela det ordentligt förän April/Maj, då det nu förmodligen släpps..

Och lite extra polering skadar aldrig. Hellre ett fint buggfritt spel som kommer några månader senare, är en ett buggat spel som faktiskt skulle behövt några månader till vid utveckligen (Alpha Protocol är ett praktexempel på spel som, om de fått några månader till, kunnat bli riktigt, riktigt bra)

Jaja. Den som väntar på något gott.. :beer:

Gustav Granlunds bild

:cry:

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.