Frågestund med Elder Scrolls Online

Nyhet - Multi - tis 19 november 2013, kl 15.59

Om man är nyfiken på Bethesdas kommande release Elder Scrolls Online kan man maila dem, tweeta, facebooka eller google-plussa dem för att ställa frågor om spelet. Varannan vecka plockar de ut de frågor de tycker är mest relevanta och svarar på dem på sin hemsida.

Denna vecka har vi så långt bland annat fått veta att karaktärer kan gå med i NPC-gillen oavsett allians. Detta gäller både Mages- och Fighters Guilds eftersom ingen av dem väljer sida i konflikten i Cyrodiil. De väljer att fokusera sina resurser på att lösa de problem som de anser är viktigare, som att bekämpa Daedra osv.

Vad gäller namn berättar de att när man skapar sin karaktär får man ha totalt fyra bindestreck, apostrofer och mellanslag så man till exempel ska kunna skapa äkta Khajiit-namn.

Precis som i tidigare installationer av Elder Scrolls finns låsdyrkning med i onlineversionen. Här kan det bli en aning svårare eftersom du inte bara har NPC's att akta dig för; även hostila spelare kan smyga upp och hugga dig i ryggen.

Är man intresserad av att kämpa till sig ära och rikedom genom PVP så kan man belönas med militärinspirerade titlar och olika achievements. Det kommer att finnas en resultatlista som uppdateras var tionde minut där man kan kolla in sin egen och andras ranking.

För att kolla in alla frågor och svar i sin fulla engelska glans kan du gå till Elder Scrolls Onlines Ask us anything: variety pack 11.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.