Gears of War 3 läckt

Nyhet - Xbox 360 - mån 4 juli 2011, kl 08.22

Att spel läcker ut på nätet någon vecka innan release är tyvärr standard på världens alla torrent-sidor. Men att ett spel läggs upp flera månader innan släpp är ovanligare. Detta är nämligen precis vad som har drabbat Gears of War 3. En spelbar kod dök i förra veckan upp på nätet och det trots att spelet inte är färdigt än.

Så här reagerar Microsoft på det hela:
"We have seen the reports of Gears of War 3 content being propped on the Web and working closely with our security teams and law enforcement to address the situation."

"This content is not from a final build and is not representative of what fans will enjoy when the game launches."

Vad folk ska med ett ofullständigt spel till övergår mitt förstånd och vi får hoppas att Epics personal (eller vem det nu är som har läckt ut spelkoden) kan hålla fingrarna i styr i fortsättningen.

Switch-peppen är hög! 10/25/2016 - 14:59
Make.Senses bild

Deus Ex: Human Revolution har ju också läckt, inte hela spelet men en sådär 12 timmar. Det som läcktes då var en Previewbuild, tidig beta, som skickats ut till folk för just en preview. Så någon av dessa som skulle få sig en förtitt på spelet har ju förmodligen läckt det. Hur det är i detta fallet vet jag dock inte.

360-spel läcker i regel 2 veckor före release, men där tror jag att läckan ligger hos tryckerierna som börjar trycka spelen senast två veckor före release (för att hinna göra tillräckligt många kopior, packetera och skicka iväg till butiker o.s.v.). Någon plockar helt enkelt en kopia och tar med sig hem.

Lite synd är det ju, men det är ändå intressant att få sig en titt på spelet i förväg. Deus Ex-läckan har jag laddat ner och prövat ett litet tag av ren nyfikenhet, t.ex.
Sen köper jag spelet när jag kan göra det.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.