Gubbe i lådan i samlarutgåvan av Assassin's Creed Brotherhood

Nyhet - Multi - tis 10 augusti 2010, kl 09.03

Den flådiga Collector's Edition av lönnmördarspelet, det tredje i serien, Assassin's Creed Brotherhood innehåller utöver själva spelet en art book, två exklusiva kartor i spelet, en fysisk karta av Rom (där spelet utspelas) samt en bonus-skiva med dokumentärer, trailers och spelets soundtrack.

Om det inte vore nog inkluderas dessutom en av två olika gubbe i lådan-figurer, beroende på om man inhandlar spelet på Gamestop (harlequin) eller i andra butiker (doktorn). Hela kalaset går i USA på $100 vilket bör innebära att vi får betala någonstans runt tusenlappen när spelet släpps här i Sverige till PC Windows, Playstation 3 och Xbox 360 den 18 november.

Tack Thörn för tipset.

Uppdaterat:
Dessvärre gäller enbart den här samlarutgåvan i USA. Europeiska spelare får ta del av en annan låda. Dock utan gubbar.

farfarsparadoxen.se || ettglasjuice.se 10/12/2013 - 11:18
Alexanders bild

Är det här någon annan slags Collector's Edition eller har de bara gjort om den så att bilder & info som just nu finns på spelbutikers hemsidor är felaktig? Tänker på att allt ser helt annorlunda t.ex. här: http://www.webhallen.com/spel/xbox_360/111192-assassins_creed-brotherhoo...

Lars Jensens bild

Alexander skrev:
Är det här någon annan slags Collector's Edition eller har de bara gjort om den så att bilder & info som just nu finns på spelbutikers hemsidor är felaktig?

Bilderna på Webhallen verkar vara från Limited Codex Edition, vilket inte verkar vara samma. Men hör med Webhallen för säkerhets skull. Vissa boxar utkommer endast i vissa länder. T.ex. Mafia II där vi får någon Nordic grej.

VodkaCitrons bild

Coolt 0.0 Synd bara att jag inte gillar såna här spel :3 Men riktigt fin gubbe i box verkar det vara hursomhelst :)

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.