Jobbar Nintendo med ett Smash Bros Retro?

Nyhet - Nintendo 3DS - tors 2 augusti 2012, kl 14.23

Enligt ett rykte som sajten Zelda Informer snappat upp så kommer 3DS-varianten av Super Smash Bros baseras på retrokaraktärer och retrobanor. Spelet kommer ha undertiteln Memories och innehålla bland annat karaktärer som Donkey Kong Jr, Ridley, Pac-Man, Takamaru, Mach Rider, Dig-Dug och Stanley the Bug Man.

Enligt samma källa så beräknas spelet att släppas under julen 2013. Detta ska självfallet tas med en stor nypa salt, men det känns ändå som ett intressant koncept. Det planeras även en version till Wii U (så klart) och det har hintats om att de två versionerna ska gå att sammankoppla på något sätt.

Framtiden får utvisa om det finns någon sanning bakom det hela.

Vem har den fetaste nördgrottan? JAG! 10/16/2014 - 19:46
VodkaCitrons bild

Tja... Jag håller med om det som sägs i slutet av texten. Att de vill att spelet ska vara kompatibelt och att man ska kunna köra Wii U VS 3DS. Då är det väldigt underligt om de släpper en helt exklusiv titel för 3DS.

Men Namco Bandai ska tydligen hjälpa till med nästa Super Smash Bros. Så lite retro, Pac-man och dylikt jag är något som verkligen kommer ske!

Retrobanor och retro-items har funnits med i Super Smash ett bra tag, så det skulle vara konstigt om det inte fanns med.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.