Move säljer också riktigt bra

Nyhet - Playstation 3 - tis 30 november 2010, kl 20.13

Det är mycket snack kring Kinect nu, främst på grund av en väldigt påkostad och aggressiv marknadsföring av Microsoft. Nu senast fick vi veta att Kinect säljer riktigt bra då man precis passerat 2,5 miljoner sålda enheter. Men Sonys motsvarighet Move säljer också riktigt bra. I en nyhet från Gamesindustry.biz kan vi läsa att 4,1 miljoner enheter har skeppats.

Försäljningen inkluderar inte de tillfällen då endast kamera eller kontroller sålts separat, utan endast när någon av de bundles som erbjuds har sålts.

Jag var skeptisk mot båda dessa enheter på förhand och kunde verkligen inte föreställa mig att de skulle inleda så starkt. Men det gör mig glad, för även om väldigt få av de spel som erbjuds för tillfället tilltalar mig, så visar det ändå på att den bransch som vi gillar fortfarande frodas och växer.

TTVs bild

Trots att Move har lite av ett försprång är det definitivt imponerande siffror speciellt med den lilla marknadsföring dom använde sig av till skillnad från Micro$oft. Vi får väl se hur det går senare.

VodkaCitrons bild

Tycker Move ser mycket roligare ut Kinect. Men jag vill varken ha det ena eller det andra :3 Skulle det komma ett nytt kortspel ala eye of judgement med magic,yugioh eller final fantasy kort så är jag med och fixar en kamera, så då kan jag lika bra köpa staven också.

Fast jag tror inte företagen kommer prioritera detta, det är coolt nu i nån månad, sen lär det läggas på is. Vi lär nog inte se alltför många nya rörelsespel till konsolerna.

Carefaces bild

Tycker också att Move verkar mer intressant än Kinect just för att Move är så sjukt precis. Det är mer än man kan säga om Kinect.

Crimson Thunders bild

Kul att det säljer bra. Dock intresserar move mig inte så mycket, åtminstone inte ännu.

TTVs bild

VodkaCitron skrev:
Vi lär nog inte se alltför många nya rörelsespel till konsolerna.

Well. Wii och Move är ganska lika. Så egentligen kan alla som skapar spel till Wiin bara porta över spelen till Move. Kanske lättare sagt än gjort men möjligheten finns ju. Då skulle man sett en del spel släppas till Move.

Kletets bild

Tråkigt att det lyckas såpass bra. :tired:

KidCactuss bild

"Försäljningen inkluderar inte de tillfällen då endast kamera eller kontroller sålts separat, utan endast när någon av de bundles som erbjuds har sålts."

Det stämmer inte riktigt, bara nästan. :p Vad som inte räknats med är kameran separat eller navigation-kontrollern. Så med andra ord så har även Move-kontroller som sålts utan bundle med kameran räknats med. Från pressreleasen:

"The number does not include sales of stand-alone PlayStation®Eye camera or stand-alone PlayStation®Move navigation controller"

Anders Brunlöfs bild

KidCactus skrev:

Ah, min blunder. Väl fångat!

Ska korrigera vid tillfälle.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.