New Vegas slår rekord

Nyhet - Multi - mån 8 november 2010, kl 23.13

Det har inte kommit några exakta siffror, men rapporter har kommit på att det har skeppats ut minst fem miljoner exemplar av spelet världen över, vilket är trehundratusen mer än föregångaren.

Åtgången verkar inte heller avta så vi får anta att den större majoriteten av de exemplaren faktiskt sålts. Samt att det finns en väldigt stor andel digitala köp via Steam till PC att ta med i beräkningarna också. Hursomhelst har spelet nu dragit in mer än 300 miljoner dollar åt Bethesda.

Det är kanske inte så konstigt att man med största sannolikhet korkat upp flaskorna både hos Bethesda och Obsidian. Vlatko Andonov, VD på Bethesda, bedyrar att man är enormt ödmjuka inför framgångarna och poängterar att trots det stora antalet redan skeppade spel har återförsäljarna redan börjat be om nytryckningar för att fylla på lagren. Andonov är helt övertygad om att spelet även kommer att bli en av julhandelns stora fullträffar.

Inte nog med att ingenting är bra eller dåligt, om inte tänkandet gör det så; utan ingenting är någonting alls, förutom i den utsträckning tänkandet har gjort det. 10/01/2012 - 22:04
Sebastian Magnussons bild

Så vad är själva rekordet? Första Fallout-spelet att sälja mer än Fallout 3? :p

Ollebros bild

hoppas vi nu också får rejält med patchar och DLC.

Johan Eklunds bild

Sebastian Magnusson skrev:
Så vad är själva rekordet? Första Fallout-spelet att sälja mer än Fallout 3?

Ja, det är ju så alla företag utannsonserar sina "rekord". De jämför ju oftast bara med tidigvarande titlar i den egna franchisen. Knappast nåt nytt.

Johan Eklunds bild

Ollebro skrev:
hoppas vi nu också får rejält med patchar och DLC.

Kommer en DLC till 360-versionen innan jul. Övriga format får visst vänta.

Sebastian Magnussons bild

Johan Eklund skrev:
Ja, det är ju så alla företag utannsonserar sina "rekord". De jämför ju oftast bara med tidigvarande titlar i den egna franchisen. Knappast nåt nytt.

Ja ok, men rekordet är Fallout-relaterat dvs? Inte så att det sålt bättre än The Sims eller nåt sånt alltså.

Johan Eklunds bild

Nä nä

Make.Senses bild

Gillar faktiskt spelet. Gillar inte Oblivion, och jag gillar inte Fallout 3, men av någon anledning kan jag inte låta bli att faktiskt gilla New Vegas. Ska nog ta och köpa det någon gång snart. Eftersom varken Oblivion eller Fallout 3 är något jag klarat av att spela så tog jag och ...ehrm... laddade ner det, men men...

Kletets bild

Oj. Fem miljoner?

UfU__Xs bild

Är rätt sugen på det här alltså, kanske skaffar det till våren eller så om jag känner att jag har tid. Det lär ju blivit billigt då om inte annat.

Undrar hur mycket mer 3:an och New Vegas sålt tillsammans i jämförelse med ettan, tvåan och tactics? :p

Arseniks bild

Jag tycker att spelet fick överlag rätt orättvisa recensioner. Jag gillade verkligen trean men New Vegas är otroligt mycket bättre. Det är svårt att peka på vad exakt som är bättre eftersom det mest är det hela intrycket som är det. Handlingen är i alla fall bra mycket bättre, liksom röstskådespeleriet. Det är en otroligt mycket mer putsad variant av Fallout 3. Gillade man däremot inte Fallout 3 så är det stor risk att man inte gillar det här heller.

Överlag har jag lite svårt för betygsättning när likhet med föregångare drar ner betyget två steg, vilket verkar vara fallet med New Vegas. Buggrapporteringen måste vara otroligt överdriven också. Jag har nu klarat spelet och totalt lirat det i 62 timmar. Inte en enda bugg har jag stött på.

Johan Eklunds bild

Tro mig, det har drällt av buggar, men de hann släppa fixar till de flesta stora allvarliga redan första veckan...

Sebastian Magnussons bild

Arsenik skrev:
Jag har nu klarat spelet och totalt lirat det i 62 timmar. Inte en enda bugg har jag stött på.

Jag körde det pre-release innan några patchar öht. Stötte aldrig på en regelrätt bugg heller, däremot lite prestandastrul och hackningar ibland, samt att jag fastnade bakom buskar och sånt ibland.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.