Nutidsinslagen i Assassin's Creed IV näst intill försumbara

Nyhet - Multi - tis 8 oktober 2013, kl 14.42

Ubisoft har klargjort att nutidsinslagen i Assassin's Creed IV: Black Flag är mer eller mindre valbara. De kommer att närvara i spelet, men endast runt omkring 25 minuter av vikt kommer att centreras kring tiden utloggad ur Animus. För den som verkligen vill utforska mer i nutid kommer det däremot totalt finnas innehåll i spelet för upp till 3-5 timmars spelande.

Skälet till att hålla den obligatoriska biten av nutidsinslagen nere är för att man insett att många av spelseriens fans inte är så hänförda av just nutidsbiten, utan istället vill ta del av handlingen inne i Animus. Nutiden är dock en väldigt central del av spelserien och det som för spelets handling framåt, så det har inte funnits någon anledning att kapa bort den helt. Dessutom blir nutidsinslagen en möjlighet för spelets trogna fans att få säga adjö till Desmond ordentligt. Det kommer nämligen att finnas möjlighet att hitta ledtrådar till vad som faktiskt hände honom efter spelseriens förra del.

Inte nog med att ingenting är bra eller dåligt, om inte tänkandet gör det så; utan ingenting är någonting alls, förutom i den utsträckning tänkandet har gjort det. 10/01/2012 - 22:04

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.