Oblivion-uppföljare på gång?

Nyhet - Multi - tis 23 november 2010, kl 20.47

Bethesda Softworks har inte direkt gjort någon hemlighet av att man förmodligen jobbar på nästa del i Elder Scrolls-serien. Däremot har man varit väldigt förtegen om det i övrigt och inte yttrat särdeles mycket alls officiellt, så det har mest varit spekulation och vinkar. Men nu kan spelet eventuellt vara bekräftat.

Om uppgifterna stämmer kommer vi i nästa Elder Scrolls-titel möta både en viss "Dragon Lord" samt "The Blades". Källan är en kontakt till danska Eurogamer, en källa som hävdar att man även är i full färd med att spela in röstskådespeleriet till spelet. Samma källa hävdar även att, till skillnad från tidigare titlar i serien, handlingen i denna femte del i Elder Scrolls kommer att vara direkt relaterad till händelseutvecklingarna i Oblivion.

Nu är frågan bara om Bethesda kommer nappa på ryktet och bekräfta eller dementera. De har trots allt tidigare sagt att de sitter på ett spel de jobbat väldigt länge med, men inte tänkt visa än på ett tag trots att det är spelbart. Om Bethesda inte vill dementera ryktet kan vi nog anta att det finns en del sanning i det trots allt.

Inte nog med att ingenting är bra eller dåligt, om inte tänkandet gör det så; utan ingenting är någonting alls, förutom i den utsträckning tänkandet har gjort det. 10/01/2012 - 22:04
Sebastian Magnussons bild

Dragon Lord? Finns väl inga drakar i Tamriel bortsett... Akatosh, Dragon God of Time!

Johan Eklunds bild

Har inte Akavir drakar? En av de där mindre kända länderna på annan kontinent? Har för mig det.

Dock tror jag nog att det är någon form av Daedra Lord eller liknande det handlar om.

Sebastian Magnussons bild

Ah, intressant tanke! Ka Po' Tun kejsare påstås ju vara en tigerdrake ja. Vore spännande att få se mer av Akavir.

Strafers bild

Äntligen liksom.

Man5ons bild

Ännu ett spel Kaktusen nödvändigtvis ska köpa på releadedagen, bara för att en timme in i spelet häva ur sig "Att jag aldrig lär mig att jag hatar sånna här spel!!!"

:-]

Make.Senses bild

Bara de skippar den gamla förbannade skitmotorn de använder i Oblivion och Fallout så kan detta bli intressant. Jag gillade inte Elder Scrolls 4, jag gillade inte Fallout och jag har aldrig vart en rollspelsfantast, men så bestämde jag mig för att spela igenom Gothic 4, och jag blev fast, sort of. Sen dess har jag även börjat med Fallout: New Vegas, och det gillar jag, samt Two Worlds 2, som också är riktigt bra. Oblivion kommer alltid vara oerhört tråkigt för mig, precis som att Fallout 3 alltid kommer vara oerhört tråkigt, men New Vegas visade att putsar man lite och fixar upp spelet så kan det gå från bottentråkigt till ganska underhållande spel. Och det hoppas jag händer med Elder Scrolls 5.

Men den största bristen Bethesdas spel har nu är grafikmotorn. Fallout: New Vegas är ett riktigt bra spel, men motorn är så utdaterad och grafiken så dålig stundvis. Jag erkänner att jag är lite av en grafikhora stundvis, men ska jag spela ett spel en längre tid så ska det se relativt bra ut. New Vegas vapentexturer vill jag bara spy på.

Jag kommer lätt att testa spelet, och jag kommer förmodligen att gilla det, och snälla DX11 med tesselering. Snälla Bethesda, snälla, ge mig DX11.

Johan Eklunds bild

Håller med, den är föråldrad. Men då Elder Scrolls-serien är deras flaggskepp räknar jag nästan med ny spelmotor. Med tanke på att det gått fyra år sen sist är det på tiden.

Jottas bild

HURRA HURRA HURRA !!!!!!!!! :party:

Rymdyoghurts bild

Alltså, det här har jag väntat på länge. Nu börjar en lång tid av intensivt trånande. Gimme!

Man5ons bild

Rymdyoghurt skrev:
det här har jag väntat på länge

Fick gymnasieflashbacks av Bamse med långa lansar :D

Kletets bild

JAAA!!! :D :D :love:

Rymdyoghurts bild

Man5on skrev:
Fick gymnasieflashbacks av Bamse med långa lansar

Haha, se på fan, måste skett undermedvetet! Måste snoka fram. :D

Lars Jensens bild

Ja Oblivion är mitt favoritspel all time så detta var lite mums i byxlinningen!

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.