Porr i Nintendo 3DS till femåring

Nyhet - Nintendo 3DS - lör 29 december 2012, kl 12.40

När Mark Giles gav sin femåriga son en begagnad Nintendo 3DS i julklapp, anade han inte att det skulle finnas pornografiska bilder i den. Det anade inte heller Gamestop där han köpt konsolen, som inte kollat den sedan den förra ägaren lämnade in den.

Familjen blev så skärrade att de grät och menar att sonen har men för livet då han sett nakna människor idka älskog i 3D utan glasögon. Du kan se klippet här.

Zoom zoom zoom! 01/13/2015 - 11:17
Starfighter Johanssons bild

De måste vara kränkta, det måste ha känts som ett slag i ansiktet.

Johan Eklunds bild

Garvar så jag gråter. *host* Nej, jag menar det är förstås förskräckligt. ;)

Fantastiskt kasst av återförsäljaren. Men det är ju bara konsekvensen av att de aldrig kollar de begagnade konsolerna mer än ifall de är funktionella. Mest otroliga är att det inte hänt tidigare.

Starfighter Johanssons bild

Nu till den viktiga frågan: finns det värd 3D-porr som går att spela upp på 3DS? Jag tilltalas av tanken att sitta med ögonen kisandes i kors, hukandes över en 3DS och gå bananas på min lekamen som en boss.

VodkaCitrons bild

Awesome! Det är bara nyttigt!

Furios bild

Starfighter Johansson skrev:
Jag tilltalas av tanken att sitta med ögonen kisandes i kors, hukandes över en 3DS och gå bananas på min lekamen som en boss.

Haha, en målande (och kanske även störande...?) bild som du målar upp, må jag säga! Vid närmare eftertanke så är den jävligt störande. Nu sitter jag här och torkar tårarna likt Mark Giles och känner mig kränkt :cry:. Tvi dig, Starfighter!

Starfighter Johanssons bild

Furio skrev:
Haha, en målande (och kanske även störande...?) bild som du målar upp, må jag säga! Vid närmare eftertanke så är den jävligt störande. Nu sitter jag här och torkar tårarna likt Mark Giles och känner mig kränkt . Tvi dig, Starfighter!

Tänk då hur det är för mig! :(

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.