Sonic Colours är Mario-anpassat

Nyhet - Wii - tis 12 oktober 2010, kl 12.47

Det låter kanske lite kryptiskt att säga att det nya Sonic-spelet från Sonic Team skulle vara Mario-anpassat, men förklaringen är ganska enkel. Enligt Takashi Iizuka, producent för Sonic Colours, så har man medvetet tittat på konsumenter och spelare förväntar sig när de köper ett Mario eller Nintendo-spel rent generellt.

Det hela är en strategi för att bredda målgruppen enligt Takashi. Enligt honom så har man de senaste åren lockat till sig nya Sonic-fans med andra förväntningar på spelen. Därför tror man sig med den här nya design-approachen kunna locka till sig än fler fans från just Mario-skaran. Huruvida det är ett bra eller dåligt drag är svårt att avgöra än, men de flesta kan nog hålla med om att Sonic-spelen behöver förnyas ordentligt. Just med tanke på att de flesta storsläpp med igelkotten på senare tid varit av allt annat än toppkvalitet.

Inte nog med att ingenting är bra eller dåligt, om inte tänkandet gör det så; utan ingenting är någonting alls, förutom i den utsträckning tänkandet har gjort det. 10/01/2012 - 22:04

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.