Användarvillkor

Skillpoint.se är en privat internetsajt som drivs av Skillpoint Productions HB. På Skillpoint eftersträvas en lättsam men likväl seriös inställning och attityd, och målet är att alla som besöker sajten ska känna sig respekterade och välkomna. För att sajten därför ska kunna erbjuda en positiv upplevelse för en absolut majoritet av besökarna så ställer vi också ett antal krav på våra besökare.

ANVÄNDARVILLKOR: Varje enskild registrerad användare står som ensam ansvarig för innehållet i sina meddelanden, texter, länkar, bilder och övrigt innehåll. En individ får endast registrera en användare. Genom själva registreringen på sajten accepterar användaren villkoren att denne inte får använda sajten för att posta material, eller länkar till material, som kan uppfattas som stötande eller kränkande enligt lag, t.ex. hets mot folkgrupp, sexuellt ofredande, trakasserier eller mobbning. Det är självklart ej heller tillåtet att publicera material som på något annat sätt är olagligt. Det är inte tillåtet för vare sig privatpersoner eller företag att annonsera eller göra reklam för kommersiella föremål eller tjänster på sajten utan avtal med Skillpoint Productions HB. Om en användare inte följer reglerna kommer Skillpoint.se att direkt vidta åtgärder som är lämpliga och i direkt relation till regelbrottets natur.

Skillpoint.se tar sig även rättigheten att kopiera, ändra, visa upp och distribuera material som publiceras på sajten, i samband med marknadsföring av sajten eller försäljning till tredjepart. Detta utan tillförfrågan eller skyldighet att utfärda ersättning. Ej heller tar sig Skillpoint.se något skadeståndsansvar på grund av förlorat material som skrivna meddelande, texter eller uppladdade filer.

Utöver detta ber vi på Skillpoint.se även våra besökare att följa ett visst antal ETIKETTSREGLER:

#1. Forumet och kommentarsfälten är publika och bör därför inte användas för exklusivt privat konversation. För privata meddelanden finns en funktion implementerad på sajten.

#2. Privat annonsering får endast gälla begagnat eller överblivet material och skall publiceras i Handelssektionen på forumet. Dessa får inte gälla kommersiell verksamhet.

#3. Att posta samma specifika inlägg i flera forum, eller till flera användares privata mail ses som spam och kan leda till omedelbar permanent avstängning.

#4. Verbal pajkastning, mobbning, omotiverade provokationer och personangrepp undanbedes å det strängaste. Den som anser att den blir utsatt för påhopp bör meddela detta till redaktionen eller community-ansvarige på sajten och inte besvara påhoppen i forum eller kommentarer.

Vi på Skillpoint.se förbehåller oss rätten att ändra och radera vilket meddelande, text, länk eller fil som helst av vilken anledning som helst, med eller utan föregående varning eller information. Att argumentera mot dessa beslut kan leda till avstängning. Vi förbehåller oss även rätten att upphäva din registrering av godtycklig anledning, med eller utan föregående varning eller information. Dessutom förbehåller vi på Skillpoint.se oss rätten att när som helst göra ändringar eller tillägg till ovanstående villkor och etikettskrav utan förvarning.

Kom ihåg att alla är här för att ha trevligt och att användarvillkoren är till för att försäkra oss om att det blir så. Därför hoppas vi på Skillpoint att ni inte ser användarvillkoren som en börda, utan som ett verktyg för allas trevnad.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.