Avsnitt inte 200

Podradio - Radio Speltorsk - mån 27 oktober 2014, kl 14.37

Till sist är det dags att spela in avsnitt 200 av Radio Speltorsk. Men vi vill inte göra det ensamma!

Tillsammans med ärade gäster kommer vi att spela in avsnitt 200 inför publik i Stockholmsområdet den 22 november. Kom på besök och umgås med dina gelikar, drick en öl (eller annan därför avsedd dryck), lyssna på vårt patenterade babbel och delta i en historisk händelse.

Exakt var är en lite öppnare fråga. Det beror lite på hur många som vill komma, så bjud gärna in dig själv och dina vänner till det här Facebookeventet om du är sugen så får vi ett bättre hum. Är man Facebookvägrare går det förstås bra att skriva en rad här bland kommentarerna också.

Vi letar aktivt efter en passande lokal, men även här tar vi gärna hjälp av dig som publik. Har du någon källare eller föreningslokal, eller kanske ett bra tips, för en rimlig (eller obefintlig) penning så ser vi gärna att du hör av dig eftersom vi tydligen är väldigt mycket bättre på att prata skrot än att fixa lokaler. Vi satsar på en informell tillställning där de som vill tar med sig egen dricka så kraven är inte mycket högre än att det går att få in en ospecificerad mängd stolar och något bord. Som vanligt går det att nå oss på feedback@radiospeltorsk.se

Vi ses där!

PS. Vi bjuder på bullar också :)


Kommentera på originalsidan

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.