Skillpod 012 - Julminnen

Podradio - Skillpod - mån 20 december 2010, kl 12.44

Julafton nalkas och vår panel blir sentimentala i årets sista avsnitt. Under själva diskussionen verkar det dock vara svårt att hålla sig till ämnet och både Andreas Berg, Lars Jensen och Anders Brunlöf tappar allt som oftast fokus, men är glada ändå.

Lars delger bland annat hur livet som pappa är under julhelgen, medan Andreas spiller sin avundsjuka över att hans kompis kom på en super-idé före honom. Anders minns också en specifik julklapp som visade sig vara lite extra problematisk, varav Lars och Andreas skrattar elakt, som vanligt.

I nuläget är det osäkert när Skillpod återvänder, eftersom julledighet och semester stundar. Men vi kommer tillbaka, bättre och snyggare än någonsin! Vad tycker ni har varit bra och dåligt med de första tolv avsnitten? Vad saknas i Skillpod? Vad vill ni se mer av? Använd kommentarerna här nedan, vår forumtråd eller maila till skillpod@skillpoint.se för att ge oss tips på hur vi kan utvecklas.

Vi hörs igen.. nästa år!

Länkar:
- Skillcraft: Säsong 1
- Hjälp Berg få bukt med sitt nätverk
- Thörns blogginlägg om årets snyggaste spelomslag
- Blawks blogginlägg - En proggigt god jul!

Direktlänk för nedladdning.
(Högerklicka och välj "Spara som")
Prenumerera i iTunes
Prenumerera via RSS


Johan Eklunds bild

Det jobbiga med julen är egentligen alla fixa idéer och overkliga förväntningar som ställs på alla. En ironisk sak jag lagt märke till är att när man var liten hade ens föräldrar jul för barnens skull. Nu är det vi som har jul för föräldrarnas skull, typ. Vid jul är navelsträngarna som omöjliga för de att klippa.

sebastians bild

Håller med dig Berg! Machinarium var nog fan förra årets bästa spel. Undrar vad Amanita Design pysslar med nu, Machinarium ska väl släppas på wiiware och eventuellt PSN också? Det bäddades ju onekligen för en uppföljare i slutet.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.