Elder Scrolls Online

En smygtitt på vad som komma skall i Elder Scrolls Online

Nyhet - Multi - lör 12 april 2014, kl 00.19

Elder Scrolls Online släpptes bara för en vecka sedan men Bethesda är redan i full fart med att arbeta på den första stora uppdateringen av spelet. Denna kommande patch kommer att öppna upp den första så kallade äventyrszonen, Craglorn. Där kommer spelare att i 4 eller 12-manna grupper bege sig in för att äventyra och riskera sina liv för ära och berömmelse.

Elder Scrolls Online

Recension - PC - fre 11 april 2014, kl 19.33

Betyg: 4/5
"Ett onlinerollspel som lyckas både vara nytt och fräscht utan att tappa sitt ursprung och identitet."

Elder Scrolls är härmed Online

Artikel - PC - fre 4 april 2014, kl 17.44

Idag släpps Elder Scrolls Online till mångas stora förväntan och glädje. Själv har jag haft nöjet att bekanta mig med spelet ett par gånger redan, under olika beta-helger och nu under Early Access-perioden som just löpt ut. Egentligen har vi nu från distributörens sida grönt ljus från utgivaren att slänga upp en fet recension.

2014 års mest efterlängtade spel - Johans val

Lista - Multi - mån 20 januari 2014, kl 23.26

För mig har det år vi just lagt bakom oss varit lite torftigt på spelfronten. På många sätt har det varit ett år med hit or miss-titlar. Alien: Colonial Marines har för mig fått stå för årets största bottennapp, medan The Last of Us och Bioshock Infinite varit några av de spel jag njutit mest av.

Interaktiv karta över Tamriel

Nyhet - Multi - tors 21 november 2013, kl 15.02

Bethesda trappar upp förväntningarna inför kommande Elder Scrolls Online lite ytterligare genom att släppa en interaktiv karta över kontinenten Tamriel. Kartan låter oss ta del av bilder, information och annat smått och gptt om världens olika regioner.

Purfärsk video på Elder Scrolls Online

Nyhet - Multi - tors 27 juni 2013, kl 21.57

De snälla människorna borta på Bethesda och Tamriel Foundry har slängt upp ett tjugo minuter långt klipp på Elder Scrolls: Online. I klippet går man igenom världen, lite av bakgrunden till spelet och en hel del gameplay och en massa annat spännande.

Retsam trailer för Elder Scrolls Online

Nyhet - PC - ons 6 juni 2012, kl 10.09

Det är inte mycket som visas i denna trailer, förutom tre olika raser. Men det ser ju snyggt ut i alla fall.

Elder Scrolls blir Onlinerollspel

Nyhet - Multi - tors 3 maj 2012, kl 19.17

Ryktet dök upp för några år sedan i och med att Bethesda gav ut licensen för en onlineversion av deras populära Elder Scrolls-värld till dotterbolaget ZeniMax Online. Dock har man fram tills nu haft locket på och lite information om projektet har läckt ut. Men tvivlets tid är förbi avslöjar den välrenommerade speltidningen Game Informer i sitt kommande juni-nummer.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.