Gamestop

Julen hos Gamestop

Artikel - Multi - mån 12 november 2018, kl 21.29

Spelbutiken Gamestop bjöd häromveckan in till ett litet event för att visa upp vad som finns att välja på inför julhandeln 2018, både vad gäller spel och spelrelaterad merchandise. De tre delarna man huvudsakligen ville visa upp var mode, prylar och spel, vilket vid det här laget är de tre ben som definierar butikskedjan.

Steam jobbar mot närvaro i detaljhandeln - men inte här

Nyhet - PC - tors 8 oktober 2015, kl 11.18

Som vi alla vet är Steam Machines på ingång, lådan som är utvecklad att strömma Steam-innehåll till våra vardagsrum. Nu ska Valve etablera en närvaro i spelbutikerna i USA, Kanada och Storbritannien. GameStop, EB Games och GAME kommer ha specifika Steam-avdelningar nu till höst/vinter.

Gabe Newell, Valves grundare, säger att det här är en manöver som avser ordentligt dra igång försäljningen av deras Steam Machines samt dess tillbehör. Att ha en "affär i en affär" ger alla möjligheter att engagera och nå ut till spelarna.

Men vi i Europa får vackert titta på.

Porr i Nintendo 3DS till femåring

Nyhet - Nintendo 3DS - lör 29 december 2012, kl 12.40

När Mark Giles gav sin femåriga son en begagnad Nintendo 3DS i julklapp, anade han inte att det skulle finnas pornografiska bilder i den. Det anade inte heller Gamestop där han köpt konsolen, som inte kollat den sedan den förra ägaren lämnade in den.

Gubbe i lådan i samlarutgåvan av Assassin's Creed Brotherhood

Nyhet - Multi - tis 10 augusti 2010, kl 09.03

Den flådiga Collector's Edition av lönnmördarspelet, det tredje i serien, Assassin's Creed Brotherhood innehåller utöver själva spelet en art book, två exklusiva kartor i spelet, en fysisk karta av Rom (där spelet utspelas) samt en bonus-skiva med dokumentärer, trailers och spelets soundtrack.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.