Jul

Julen hos Gamestop

Artikel - Multi - mån 12 november 2018, kl 21.29

Spelbutiken Gamestop bjöd häromveckan in till ett litet event för att visa upp vad som finns att välja på inför julhandeln 2018, både vad gäller spel och spelrelaterad merchandise. De tre delarna man huvudsakligen ville visa upp var mode, prylar och spel, vilket vid det här laget är de tre ben som definierar butikskedjan.

Julrea på Steam

Nyhet - PC - fre 21 december 2012, kl 10.02

Idag startade den stora julrean på Steam. Bland öppningserbjudandena ser vi Mirror's Edge för 25 spänn och flera prisvärda bundles från Ubisoft, Bethesda, Valve och THQ för att nämna några av alla billiga deals.

Rean pågår fram till den femte januari. In och fynda!

Julkalender 2012 Lucka 11: 5 vintriga banor att faktiskt gilla i jul

Artikel - Multi - tis 11 december 2012, kl 11.26

Säga vad man vill om is- och snöbanor i spel, men är det ett halkigt helvete så vill man ju inte gärna ta sig an dem igen. Därför presenterar jag istället fem personliga favoriter. Ibland är det banor, ibland är det delar av ett spel som jag uppmärksammat just för de är mysiga, snöiga och charmiga. Hoppas ni också kan prova dessa för den äkta julstämningen!

Julkalender 2011 - Lucka 2

Video - Multi - fre 2 december 2011, kl 09.16

Skillpoints håriga redaktör Andreas Ljungström tävlar ut fräck Move-samling till Playstation 3 tillsammans med sonen Lowe.

Till Julkalendern ->

Skillpod 012 - Julminnen

Podradio - Skillpod - mån 20 december 2010, kl 12.44

Julafton nalkas och vår panel blir sentimentala i årets sista avsnitt. Under själva diskussionen verkar det dock vara svårt att hålla sig till ämnet och både Andreas Berg, Lars Jensen och Anders Brunlöf tappar allt som oftast fokus, men är glada ändå.


Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.