Uppdateringar

Monster Hunter 3 Ultimate uppdateras på tisdag

Nyhet - Wii U - tors 11 april 2013, kl 08.36

Den 16 april kommer Monster Hunter-spelare kunna jaga monster via sin gamepad, utan att behöva störa sambon som kollar på Äntligen Hemma. Då släpps nämligen en en efterlängtad uppdatering, som dessutom gör så att spelare från olika regioner kan lira tillsammans.

Kinect håller koll på din träning

Nyhet - Xbox 360 - ons 9 maj 2012, kl 08.23

Enligt rykten som nått The Verge så kommer Microsoft att släppa en meny-uppdatering vid namn Kinect Play Fit. Med den kan du hålla koll på hur mycket du har rört på dig i olika Kinect-spel, oavsett om det är ett träningsspel eller inte.

Uppdateringen till 3DS ute nu

Nyhet - Nintendo 3DS - ons 25 april 2012, kl 11.50

Idag släpptes den nya uppdateringen till 3DS, vilket innebär att man numera kan skapa mappar och lägga sina ikoner i. Varje mapp kan innehålla upp till 60 ikoner, och döpas till något smart så att man minns var man stoppat dem.

Uppdatering för Homefront släppt

Nyhet - Xbox 360 - tors 26 maj 2011, kl 23.29

Uppdateringen till Homefront är nu släppt på Xbox 360. Förutom tillägget "Ability Pack" kommer bland annat spel över internet att förbättras. För mer info, läs nedan:

Uppdateringen till Xbox 360 kan förstöra din konsol [Uppdaterad]

Nyhet - Xbox 360 - ons 18 maj 2011, kl 20.59

Uppdatering
Som det ser ut så ska det hela vara ett litet missförstånd som klargörs av Microsofts Larry Hryb via hans blogg. Ersättningsplanen är tänkt till en tidigare uppdatering och inte den som just nu testat. Larry Hryb säger att det just nu inte finns något problem med kompatibiliteten.

E-shop-uppdateringen ute i juni (uppdaterad)

Nyhet - Nintendo 3DS - tors 12 maj 2011, kl 09.59

Nintendo har äntligen avslöjat ett datum för den efterlängtade firmware-uppdateringen. Men det blir inte i slutet av maj som det tidigare var sagt utan nu är det juni som gäller. Närmare bestämt den 6 juni för Nordamerika och den 7 för Japan, passande nog dyker den upp i samband med E3. Vi väntar fortfarande på ett europeiskt datum men förhoppningsvis kommer den finnas tillgänglig vid en ungefärlig tidpunkt.

Xbox Live + PayPal = Sant?

Nyhet - Xbox 360 - tis 10 maj 2011, kl 22.09

Enligt en läcka på Microsofts tech-support kommer Xbox Live att genomgå en rad uppdateringar i sex olika etapper mellan den 19-30 maj:

Uppdateringen kommer bland annat införa stöd för det nya diskformatet "XGD3" - en åtgärd man hoppas kommer att försvåra piratkopierande.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.