2015 års mest efterlängtade spel - Starfighters val

Lista - Multi - mån 12 januari 2015, kl 09.09

Det känns som att många av de spelen jag ser fram emåt inför 2015 är de som jag såg fram emot inför 2014. Jag har med andra ord fått gott om tid att spela spel från mitt spelberg under 2014 då väldigt få balla nyheter nått mina arma konsoler. Hur som helst, vi tar väl och tittar på uppställningen inför 2015 va?

Först tar vi de jag inte suktat efter i flera år redan! Helt nya förhoppningar!

Routine
Årets ensammaste upplevelse står Lunar Software för, med Routine. Här har en i uppgift att utforska en övergiven månbas och försöka ta reda på vad som hänt. I rymden kunde ingen höra oss skrika, eller hur var det?

Read Only Memories
Har du liksom jag suktat efter spel som inte är lika låsta i sina könsroller som Vatikanen? Vår väntan är snart över då MidBoss filar på ett retrodoftande peka-klicka-spel där mångfalden når in i huvudrollerna snarare än att vara något konstigt vid sidan av som man skrattar åt.

Marc Ecko's Getting Up 2
Det har bara gått lösa rykten om att det här ens är på ritbordet, men det räcker för att jag ska flyga upp ur stolen och kasta pengar vilt omkring mig. Ettan kom till Playstation 2 och Xbox och är i det närmaste en graffitisimulator i tredjepersonsvy. En springer omkring och slänger upp allt från tags och throw-ups till whole cars och fullmonty's i ett spel som ändå tyvärr hade duktigt med brister. En tvåa skulle inte bara kunna undvika dessa brister utan även ta konceptet vidare till nya höjder.
Trailer från ettan så alla minns:

Silent Hills
Det är nog ingen större hemlighet att min absoluta favoritspelserie är Silent Hill. Genom detta borde det heller inte vara svårt att lista ut att Silent Hills ligger i topp för vad jag ser fram emot allra mest. Den lilla spelbara teasern säger kanske inte så mycket om vad det färdiga spelet kommer kunna skryta med, men här visas prov på skräck bortom allt annat jag sett de senaste åren. Det här kan bli... Hur bra som helst.

Sedan går vi vidare med snabbtrailers på de jag ser fram emot som redan pratats om både här på Skillpoint och i princip överallt.

Cuphead

That Dragon, Cancer

Everybody's Gone to the Rapture

The Witness

No Man's Sky

Radio the Universe

Mirror's Edge 2

Shelter 2

Fruktstund! 01/02/2014 - 16:00

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.